D.T. Systems Micro-iDT Plus elektromos kiképző nyakörv

Egyszerű, de fejlett funkciókkal rendelkezik a D.T. Systems Micro-iDT Plus kiképzőnyakörv. A könnyű és ergonómikus adókészülékkel ellátott nyakörv lehetővé teszi a 800 méteres hatótávolságú kutyaképzést. Újratölthető vevőkészülék, 16 szintű rövid és hosszú impulzus, vibráció és mágneses rögzítés. Képes 3 kutya képzésére egy időben.

Výběr varianty produktu

137 165 Ft 113 360 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

D.T. Systems Micro-iDT Plus elektromos kiképző nyakörv

Termékleírás

Egyszerű, de fejlett funkciókkal rendelkezik a D.T. Systems Micro-iDT Plus kiképzőnyakörv. Könnyű és ergonómikusan kialakított adókészülék, csúszásgátló felület, teljes mértékben vízálló. Lehetővé teszi a 800 méteres hatótávolságú kutyaképzést. Újratölthető adó- és vevőkészülék, 16 szintű rövid és hosszú impulzus, vibráció és mágneses rögzítés. A 800 méteres hatótávolság elegendő vadászkutyák professzionális kiképzéséhez, ahol a MAXX-Range 360 ™ antennának köszönhetően nem veszíti el a jelet. Az antenna a vevőkészülékhez lett rögzítve, minden irányból rögzíti a jelet, még a lehető legrosszabb körülmények között is. A Mico-iDT Plus teljesen vízálló és újratölthető. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés (csak rezgés vagy rezgés és sokk) és impulzus (rövid és hosszú), melyek 16 szinten állíthatók. Ha nagyon érzékeny kutyád van, D.T. Systems kiképzőnyakörv rendelkezik Gentle Touch ™ System funkcióval, melynek köszönhetően beállítható rendkívül alacsony sztimuláció szint is (a stimuláció nagyon kis lépésekben bocsátható ki). Mágneses rögzítés. További vevő megvásárlásával a D.T. Systems Mico-iDT Plus nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. A kiképzőnyakörv alkalmas kis-, közepes- és nagy kutyák számára egyaránt.

 

 

Hatótávolság

A D.T. Systems Mico-iDT Plus kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 m. Az ekkora mértékű hatótávolság kiválóan alkalmas vadászkutyák alap- és professzionális kiképzésére.

 

A működés típusa 

A D.T. Systems Mico-iDT Plus korrekcióként rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 16 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

A D.T. Systems Mico-iDT Plus adója egy 9V-os elemmel lett ellátva, mely normál használat mellett 6 hónapig bírja. A vevőkészülék NiMH újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Körülbelül 7 napig használható töltés nélkül (gyakori használat mellett 1-3 nap). 

 

Vízállóság

A D.T. Systems Mico-iDT Plus kiképzőnyakörv vízálló adóval rendelkezik (nem okoz gondot az eső, hó vagy a vízbe merítés sem). A vevőkészülék szintén vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy a rövid ideig tartó vízbe merítés sem). Kiválóan alkalmas a vízkedvelő kutyák számára.


A vezérelhető kutyák száma

További vevő megvásárlásával a D.T. Systems Mico-iDT Plus nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A D.T. Systems Mico-iDT Plus nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 60 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 5,4 cm, magassága 11,5 cm (antennával) és a súlya 68 gramm (elemmel és antennával). A vevő szélessége 6,6 cm, magassága 4 cm, mélysége 2,2 cm és a súlya 136 gramm (elemmel).
Technické parametry

Elem az adóegységben 9V
Adóegység súlya 68 g
Az adó élettartama 3 - 6 hónap
A vevő élettartama 1 - 3 nap
Kijelző nincs
Vízálló védelem vízálló
Funkció impulzus + rezgés
Tápegység újratölthető + elemre
Vevőegység súlya 136 g
Hatótávolság 800 m
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 5,4 x 11,5 cm
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 6,6 x 4 x 2,2 cm
A nyakörv hossza 20 - 65 cm
Ugatásgátló mód nem
Rezgés erőssége 1
Impulzus erőssége 16
Kutyák száma 1 - 3 kutya

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.