D.T.Systems Master Retriever 1100

A D.T. Systems Master Retriever 1100 professzionális, vízálló kiképzőnyakörv kiválóan alkalmas kezdő és haladó képzéshez, minden kutyafajta számára. A hihetetlen 1100 m-es hatótávolság biztosítja a kényelmes és megbízható képzést. A hatótávolságot a MAXX-Range Internal antenna biztosítja, melynek köszönhetően az antenna folyamatosan fogadja a jelet. Az ergonomikusan kialakított adókészülék újratölthető és teljes mértékben vízálló. Minden funkció különálló gombbal rendelkezik, így mindig gyorsan reagálhat és időveszteség nélkül válthat az egyes funkciók között.

Výběr varianty produktu

106 450 Ft 87 975 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

D.T.Systems Master Retriever 1100

Felejtse el a hagyományos kiképzőnyakörveket. A kiképzési nyakörvek közötti forradalom a D.T. Systems-el kezdődik. A D.T. Systems Master Retriever 1100 professzionális, vízálló kiképzőnyakörv kiválóan alkalmas kezdő és haladó képzéshez, minden kutyafajta számára. A hihetetlen 1100 m-es hatótávolság biztosítja a kényelmes és megbízható képzést. A hatótávolságot a MAXX-Range Internal antenna biztosítja, melynek köszönhetően az antenna folyamatosan fogadja a jelet. Az ergonomikusan kialakított adókészülék újratölthető és teljes mértékben vízálló. Minden funkció különálló gombbal rendelkezik, így mindig gyorsan reagálhat és időveszteség nélkül válthat az egyes funkciók között. Ha nagyon érzékeny kutyád van, D.T. Systems kiképzőnyakörv rendelkezik Gentle Touch ™ System funkcióval, melynek köszönhetően beállítható rendkívül alacsony stimuláció szint is (a stimuláció nagyon kis lépésekben bocsátható ki). A vevőkészülék az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, impulzus (rövid és hosszú), melyek 16 szinten állíthatók. További vevőkészülék megvásárlásával akár 3 kutya is képezhető egyszerre.

 

 

 

Hatótávolság

A D.T. Systems Master Retriever 1100 kiképzőnyakörv hatótávolsága 1100 m. Az ekkora mértékű hatótávolság kiválóan alkalmas vadászkutyák professzionális kiképzésére.

 

A működés típusa 

A D.T. Systems Master Retriever 1100 korrekcióként rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal (rövid és hosszú) használható, mely 16 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. 

 

Energiaellátás

Az adókészülék 9 V-os elemmel lett felszerelve (nem tartozék), melynek élettartama körülbelül 6 hónap. A vevőegység újratölthető akkumulátorral lett ellátva és kb. egy hétig bírja. Gyakori használat mellett 1-3 nap. Az akkumulátor élettartamát a nyakörvön lévő LED dióda jelzi. 

 

Vízállóság

A D.T. Systems Master Retriever 1100 kiképzőnyakörv vízálló adóval és vevőkészülékkel rendelkezik (nem okoz gondot az eső, hó vagy a rövid ideig tartó vízbe merítés sem). 

 


A vezérelhető kutyák száma

A D.T. Systems Master Retriever 1100 kiképzőnyakörv alkalmas egyszerre 3 kutya képzésére, további vevőkészülék megvásárlásával. Az adókészüléken válthat az egyes kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A D.T. Systems Master Retriever 1100 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 60 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 4,5 cm, magassága 11,4 cm (antennával), mélysége 2 cm és a súlya 113 gramm (elemmel és antennával). A vevő szélessége 4,5 cm, magassága 5 cm, mélysége 3 cm és a súlya 233 gramm (elemmel és nyakörvvel).

 
Technické parametry

Kutyák száma 1 - 3 kutya
Vízálló védelem vízhatlan
Vevő tápegysége újratölthető akkumulátor
Adó tápegysége 9V elem

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.