Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

D.T.Systems Master Retriever 1100

A D.T. Systems Master Retriever 1100 professzionális, vízálló kiképzőnyakörv kiválóan alkalmas kezdő és haladó képzéshez, minden kutyafajta számára. A hihetetlen 1100 m-es hatótávolság biztosítja a kényelmes és megbízható képzést. A hatótávolságot a MAXX-Range Internal antenna biztosítja, melynek köszönhetően az antenna folyamatosan fogadja a jelet. Az ergonomikusan kialakított adókészülék újratölthető és teljes mértékben vízálló. Minden funkció különálló gombbal rendelkezik, így mindig gyorsan reagálhat és időveszteség nélkül válthat az egyes funkciók között.

További információk ›

Raktáron 1 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

100 015 Ft 82 658 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P45673
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
D.T.Systems Master Retriever 1100
D.T.Systems Master…
100 015 Ft

Termék leírása

Felejtse el a hagyományos kiképzőnyakörveket. A kiképzési nyakörvek közötti forradalom a D.T. Systems-el kezdődik. A D.T. Systems Master Retriever 1100 professzionális, vízálló kiképzőnyakörv kiválóan alkalmas kezdő és haladó képzéshez, minden kutyafajta számára. A hihetetlen 1100 m-es hatótávolság biztosítja a kényelmes és megbízható képzést. A hatótávolságot a MAXX-Range Internal antenna biztosítja, melynek köszönhetően az antenna folyamatosan fogadja a jelet. Az ergonomikusan kialakított adókészülék újratölthető és teljes mértékben vízálló. Minden funkció különálló gombbal rendelkezik, így mindig gyorsan reagálhat és időveszteség nélkül válthat az egyes funkciók között. Ha nagyon érzékeny kutyád van, D.T. Systems kiképzőnyakörv rendelkezik Gentle Touch ™ System funkcióval, melynek köszönhetően beállítható rendkívül alacsony stimuláció szint is (a stimuláció nagyon kis lépésekben bocsátható ki). A vevőkészülék az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, impulzus (rövid és hosszú), melyek 16 szinten állíthatók. További vevőkészülék megvásárlásával akár 3 kutya is képezhető egyszerre.

 

 

 

Hatótávolság

A D.T. Systems Master Retriever 1100 kiképzőnyakörv hatótávolsága 1100 m. Az ekkora mértékű hatótávolság kiválóan alkalmas vadászkutyák professzionális kiképzésére.

 

A működés típusa 

A D.T. Systems Master Retriever 1100 korrekcióként rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal (rövid és hosszú) használható, mely 16 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. 

 

Energiaellátás

Az adókészülék 9 V-os elemmel lett felszerelve (nem tartozék), melynek élettartama körülbelül 6 hónap. A vevőegység újratölthető akkumulátorral lett ellátva és kb. egy hétig bírja. Gyakori használat mellett 1-3 nap. Az akkumulátor élettartamát a nyakörvön lévő LED dióda jelzi. 

 

Vízállóság

A D.T. Systems Master Retriever 1100 kiképzőnyakörv vízálló adóval és vevőkészülékkel rendelkezik (nem okoz gondot az eső, hó vagy a rövid ideig tartó vízbe merítés sem). 

 


A vezérelhető kutyák száma

A D.T. Systems Master Retriever 1100 kiképzőnyakörv alkalmas egyszerre 3 kutya képzésére, további vevőkészülék megvásárlásával. Az adókészüléken válthat az egyes kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A D.T. Systems Master Retriever 1100 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 60 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 4,5 cm, magassága 11,4 cm (antennával), mélysége 2 cm és a súlya 113 gramm (elemmel és antennával). A vevő szélessége 4,5 cm, magassága 5 cm, mélysége 3 cm és a súlya 233 gramm (elemmel és nyakörvvel).

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak 1000 - 1500 méter D.T. Systems Elektromos Vízbe meríthető 3 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 1100 m
Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkció impulzus, rezgés
Tápegység újratölthető
Kutyák száma 1 - 3 kutya
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Vízálló védelem vízhatlan
Vevő tápegysége újratölthető akkumulátor
Adó tápegysége 9V elem

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

D.T.Systems Master Retriever 1100
Változatok (1)
pro 1

D.T.Systems Master Retriever 1100

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
100 015 Ft

Összehasonlítás