Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Aetertek AT-918C elektromos kiképző nyakörv

Az Aetertek AT-918C az elődjével ellentétben (AT-918) jobb és kidolgozottabb vevőkészülékkel, erősebb akkumulátorral és mágneses kapcsolással rendelkezik. Hatótávolsága 550 méter és a vevőkészülék vízálló (1 méteres mélységig). Kiváló eszköz, mely ergonomikusan kialakított adókészülékkel, egyszerű vezérléssel, valamint tölthető adóval és vevővel lett ellátva. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: ugatásgátló üzemmód, hangjelzés, rezgés és elektorsztatikus impulzus. Az impulzus ereje 9 szinten állítható. Az adó- és vevőkészülék is újratölthető, valamint egyszerre két kutya képzésére alkalmas a nyakörv.

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél csütörtökön 3. 30.

61 505 Ft 50 831 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P1794
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az Aetertek AT-918C professzionális kiképzőnyakörv. Az elődjével ellentétben (AT-918) jobb és kidolgozottabb vevőkészülékkel, erősebb akkumulátorral és mágneses kapcsolással rendelkezik. Hatótávolsága 550 méter, ami teljesen elegendő a hétköznapi használathoz erdőben vagy gyakorlótereken. A nyakörv kiváló akkumulátor élettartammal büszkélkedhet, aktív használat mellett néhány napig bírja. A vevőkészülék feltölthető akkumulátorral rendelkezik, 14 napig tart ki töltés nélkül. Minden funkciónak méretes, sötétben is jól látható gombja van, így biztosítja a gyors reagálást, bármilyen körülmények között. A képzés egyik nagyon fontos tényezője a gyors reakció. Tekintettel a lehetőségre, hogy az elektrosztatikus impulzusok 9 szinten állíthatók, a nyakörv alkalmas minden kutya részére 5 kg és 90 kg között. A kiképzőnyakörv teljesen vízálló és feltölthető li-ion elemmel rendelkezik. Nem szükséges az elemet cserélni, a hálózati töltő segítségével elegendő újratölteni az akkumulátort. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: ugatásgátló üzemmód, rezgés, hangjelzés és elektrosztatikus impulzusok. Az impulzus ereje 9 szinten állítható az adón található gombok segítségével. Az ugatásgátló üzemmód tetszés szerint aktiválható és deaktiválható. További vevőklészülék megvásárlásával lehetőség nyílik egyszerre 2 kutya képzésére. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. 

 

 

Hatótávolság

Aetertek AT-918C hatótávolsága 550 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Az Aetertek AT-919C ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak.

 

A működés típusa 

Az Aetertek AT-918C korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 9 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Ugatásgátló üzemmód

Az Aetertek kiképzőnyakörvek szinte az egyetlenek a világon, melyek automatikus és intelligens ugatásgátló üzemmóddal rendelkeznek (ugatásgátló és kiképzőnyakörv kombinációja az egyben). Elkerülheti a nem kívánt ugatást. Az üzemmód szükség szerint aktiválható és deaktiválható.

 

Energiaellátás

Az Aetertek AT-918C adó- és vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 650mAh. Feltöltés ideje 2 óra. A teljesen feltöltött adó, aktív használat mellett 14 napig és a vevő 1-3 napig bírja. A nyakörvet és az adókészüléket bármikor feltöltheti a kettős hálózati töltő segítségével.

 

Vízállóság

Az Aetertek AT-918C kiképzőnyakörv teljes mértékben vízálló vevőkészülékkel rendelkezik (1 m vízmélységig, maximálisan 30 perc). Ideális választás kutyaképzéshez erdős és saras terepeken, extrém körülmények között. Az adókészülék ellenállóképessége kizárólag esővel és hóval szemben.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával az Aetertek AT-918C nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

Az Aetertek AT-918C nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.


Súly és méretek

Az adó szélessége 5 cm, magassága 10 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 56 gramm. A vevő szélessége 7,5 cm, magassága 4 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 56 gramm.

 

A termék előnyei:

 • hatótávolsága 550 méter
 • egyszerű kezelés - külön funkció gombok
 • újratölthető vevő és adó
 • 9 impulzusszint beállításának lehetősége
 • vízálló és meríthető vevő 1 méterig
 • 2 kutya kiképzésének lehetősége egyszerre
 • rezgés, hang, impulzus

 

A termék hátrányai:

 • nagyobb vevő
 • a vevő akkumulátorának élettartama 1-3 nap

 

A csomag tartalma:

 • Vevő
 • Adó
 • Elektródák
 • Állítható nyakörv
 • Akkumulátorok
 • Kettős töltő
 • Nyakba akasztható kulcstartó
 • Tesztlámpa
 • Használati útmutató

A termék a következő kategóriákba sorolt

Kiképző nyakörvek Nyakörvek Kutyafajta szerint Hatótávolság szerint Márka szerint Típus szerint Vízálló védelem szerint Kutyák száma szerint Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak 0 - 300 méter 300 - 600 méter Aetertek 2 kutyának Elektromos Rezgő Hangjelzéses Cseppálló Vízhatlan 1 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 550 m
Kutyafajta közepes, nagy, legnagyobb
Funkció impulzus, rezgés, hangjelzés, ugatásgátló
Tápegység újratölthető
Impulzus ereje 9
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Tápegység újratölthető
Elem a vevőegységben 650 mAh
Elem az adóegységben 450 mAh
Hatótávolság 550 m
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Impulzus erőssége 9
Rezgés erőssége 1
Hangerősség 1
Vízálló védelem vízbe meríthető
Ugatásgátló mód igen
Kijelző nincs
A nyakörv hossza 20 - 65 cm
A vevő élettartama 1 - 3 nap
Az adó élettartama 10 - 14 nap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 7,5 x 4 x 3,5 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 5 x 10 x 2,5 cm
Vevőegység súlya 56 g
Adóegység súlya 56 g
Frekvencia 915 MHz
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Vízálló védelem Vízbe meríthető
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak, A legnagyobb kutyáknak
Ingyen ajándék nem
ALZA igen

template.product.files.headline

9735-prohlaseni-o-shode-aetertek-pdf-1.jpg

Kapcsolódó termékek

Változatok (2)
Černý Oranžo

Nyakörv és vevőkészülék Canicom 1000

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
45 280 Ft

Összehasonlítás

Martin System USB kulcs EMILY

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
80 980 Ft

Összehasonlítás

Aetertek AT-919C
Változatok (2)
pro 1 pro 2

Aetertek AT-919C elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
92 340 Ft

Összehasonlítás

Adókészülék Patpet T300

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
20 935 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek

Aetertek AT-918 C
Változatok (2)
pro 1 pro 2

Aetertek AT-918C elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
61 505 Ft

Összehasonlítás