Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Aetertek AT-918C elektromos kiképző nyakörv

Az Aetertek AT-918C az elődjével ellentétben (AT-918) jobb és kidolgozottabb vevőkészülékkel, erősebb akkumulátorral és mágneses kapcsolással rendelkezik. Hatótávolsága 550 méter és a vevőkészülék vízálló (1 méteres mélységig). Kiváló eszköz, mely ergonomikusan kialakított adókészülékkel, egyszerű vezérléssel, valamint tölthető adóval és vevővel lett ellátva. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: ugatásgátló üzemmód, hangjelzés, rezgés és elektorsztatikus impulzus. Az impulzus ereje 9 szinten állítható. Az adó- és vevőkészülék is újratölthető, valamint egyszerre két kutya képzésére alkalmas a nyakörv.

További információk ›

Nem elérhető
55 985 Ft 46 267 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P1794
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az Aetertek AT-918C professzionális kiképzőnyakörv. Az elődjével ellentétben (AT-918) jobb és kidolgozottabb vevőkészülékkel, erősebb akkumulátorral és mágneses kapcsolással rendelkezik. Hatótávolsága 550 méter, ami teljesen elegendő a hétköznapi használathoz erdőben vagy gyakorlótereken. A nyakörv kiváló akkumulátor élettartammal büszkélkedhet, aktív használat mellett néhány napig bírja. A vevőkészülék feltölthető akkumulátorral rendelkezik, 14 napig tart ki töltés nélkül. Minden funkciónak méretes, sötétben is jól látható gombja van, így biztosítja a gyors reagálást, bármilyen körülmények között. A képzés egyik nagyon fontos tényezője a gyors reakció. Tekintettel a lehetőségre, hogy az elektrosztatikus impulzusok 9 szinten állíthatók, a nyakörv alkalmas minden kutya részére 5 kg és 90 kg között. A kiképzőnyakörv teljesen vízálló és feltölthető li-ion elemmel rendelkezik. Nem szükséges az elemet cserélni, a hálózati töltő segítségével elegendő újratölteni az akkumulátort. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: ugatásgátló üzemmód, rezgés, hangjelzés és elektrosztatikus impulzusok. Az impulzus ereje 9 szinten állítható az adón található gombok segítségével. Az ugatásgátló üzemmód tetszés szerint aktiválható és deaktiválható. További vevőklészülék megvásárlásával lehetőség nyílik egyszerre 2 kutya képzésére. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. 

 

 

Hatótávolság

Aetertek AT-918C hatótávolsága 550 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Az Aetertek AT-919C ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak.

 

A működés típusa 

Az Aetertek AT-918C korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 9 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Ugatásgátló üzemmód

Az Aetertek kiképzőnyakörvek szinte az egyetlenek a világon, melyek automatikus és intelligens ugatásgátló üzemmóddal rendelkeznek (ugatásgátló és kiképzőnyakörv kombinációja az egyben). Elkerülheti a nem kívánt ugatást. Az üzemmód szükség szerint aktiválható és deaktiválható.

 

Energiaellátás

Az Aetertek AT-918C adó- és vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 650mAh. Feltöltés ideje 2 óra. A teljesen feltöltött adó, aktív használat mellett 14 napig és a vevő 1-3 napig bírja. A nyakörvet és az adókészüléket bármikor feltöltheti a kettős hálózati töltő segítségével.

 

Vízállóság

Az Aetertek AT-918C kiképzőnyakörv teljes mértékben vízálló vevőkészülékkel rendelkezik (1 m vízmélységig, maximálisan 30 perc). Ideális választás kutyaképzéshez erdős és saras terepeken, extrém körülmények között. Az adókészülék ellenállóképessége kizárólag esővel és hóval szemben.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával az Aetertek AT-918C nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

Az Aetertek AT-918C nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.


Súly és méretek

Az adó szélessége 5 cm, magassága 10 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 56 gramm. A vevő szélessége 7,5 cm, magassága 4 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 56 gramm.

 

A termék előnyei:

 • hatótávolsága 550 méter
 • egyszerű kezelés - külön funkció gombok
 • újratölthető vevő és adó
 • 9 impulzusszint beállításának lehetősége
 • vízálló és meríthető vevő 1 méterig
 • 2 kutya kiképzésének lehetősége egyszerre
 • rezgés, hang, impulzus

 

A termék hátrányai:

 • nagyobb vevő
 • a vevő akkumulátorának élettartama 1-3 nap

 

A csomag tartalma:

 • Vevő
 • Adó
 • Elektródák
 • Állítható nyakörv
 • Akkumulátorok
 • Kettős töltő
 • Nyakba akasztható kulcstartó
 • Tesztlámpa
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter 300 - 600 méter Márka szerint Aetertek Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 550 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Ugatásgátló mód
Impulzus szint 9 szintek
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés
Elem a vevőkészülékben 650 mAh
Elem az adókészülékben 650 mAh
Vevőkészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék tápellátása USB töltés
Adókészülék élettartama 14 napok
Vevőkészülék élettartama 1 - 3 nap
Adókészülék súlya 56 g
Vevőkészülék súlya 56 g
Vevőkészülék méretei 7,5 x 4 x 3,5 cm
Adókészülék méretei 5 x 10 x 2,5 cm
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak, Temperamentumos kutyáknak
Elektródák Hosszú elektródák

Fájlok

Kapcsolódó termékek

Adókészülék Patpet T220

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
19 075 Ft

Összehasonlítás

Energizer elem 4LR44 6V 2db

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
2 710 Ft

Összehasonlítás

Patpet 310/320 USB töltőkábel

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
3 995 Ft

Összehasonlítás

Patpet T710
Változatok (2)
pro 1 psa pro 2 psy

Patpet T710

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
31 905 Ft

Összehasonlítás

Nano Protech - elektronika védelme nedvességgel szemben

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
5 600 Ft

Összehasonlítás

Adókészülék Dogtra 610C

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
75 235 Ft

Összehasonlítás

Műanyag nyakörv Garmin
Változatok (1)
červená

Műanyag nyakörv Garmin

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
11 215 Ft

Összehasonlítás

SportDOG SD-1275E elektromos kiképző nyakörv
Változatok (1)
pro 1 psa

SportDOG SD-1275E elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
118 545 Ft

Összehasonlítás