Aetertek AT-211D Mini elektromos kiképző nyakörv

Az Aetertek AT-211D Mini elektronikus kiképzőnyakörv fejlettebb modellje elődjének az Aetertek AT-211SW Mini nyakörvnek. Az elődjéhez hasonlóan az AT-211D Mini a legkisebb és legkönnyebb kiképzőnyakörvek egyike a világon. A készülék bekapcsolása mágnesre működik, a műanyag gombok ellenállóbbak, mellyel elkerülhető a gombok nem kívánt megnyomása. Az AT-211D Mini kiváló készülék, melynek hatótávolsága 350 méter, kezelése egyszerű. Újratölthető akkumulátorral lett ellátva, továbbá egyszerre két kutya képzése lehetséges. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus, melyek 10 szinten állíthatók.

Výběr varianty produktu

65 065 Ft 53 770 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Aetertek AT-211D Mini elektromos kiképző nyakörv

Az Aetertek AT-211D Mini az egyik legkisebb elektronikus kiképzőnyakörv a világon, melynek súlya csupán 30 gramm. Hatótávolsága 350 méter, mely elegendő pl. erdei használatra, valamint gyakorlótereken és egyéb nyílt területen is remekül bevált. A készülék legnagyobb előnye, hogy kicsi és nagyon könnyű. A kis méreteinek és súlyának köszönhetően kiválóan alkalmas a legkisebb kutyafajták képzésére.

 

 

Az Aetertek AT-211D Mini nagyon gyorsan és egyszerűen vezérelhető - a gombok egymástól függetlenül lettek elosztva - ez biztosítja a gyors reagálást a képzés során. Az új, javított, kemény műanyagból készült gombok megakadályozzák a gombok nem kívánt megnyomását pl. a zsebben.

 

A kiképzőnyakörv további előnyei közé tartozik a vízálló vevő (eső és hó) és a háttérvilágítással ellátott kijelző, amely lehetővé teszi a sötétben való gyakorást. A bekapcsolása mágnesre működik. A 10 fokozatú elektrosztatikus impulzusok teljesítményének beállításával a nyakörv 2 kg és 40 kg közötti súlyú kutyák képzésére alkalmas. A vevőkészülék és az adókészülék újratölthető Li-ion akkumulátorral rendelkezik, melyeket nem szükséges cserélni. A hálózati töltő segítségével egyszerűen újratölthető. Az Aetertek AT-211D Mini vibrációval, elektrosztatikus impulzusokkal és hangjelzéssel rendelkezik. További nyakörv megvásárlásával az Aetertek AT-211D Mini könnyedén bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre (az adó segítségével egyszerűen válthat a kutyák között).

 

Hatótávolság

Aetertek AT-211D Mini hatótávolsága 350 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Az Aetertek AT-211D Mini ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak.

 

A működés típusa 

Az Aetertek AT-211D Mini korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 10 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

Az Aetertek AT-211D Mini adó- és vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 450mAh. Feltöltés ideje 2 óra. A teljesen feltöltött vevő 1 napig, az adó 14 napig bírja. A hálózati töltő segítségével a nyakörv bármikor újratölthető.

 

Vízállóság

Az Aetertek AT-211D Mini kiképzőnyakörv vízálló vevőkészülékkel rendelkezik, nem jelent gondot az eső vagy hó (meríthető 1 m vízmélységig, maximálisan 30 perc). Ideális választás kutyaképzéshez erdős és saras terepeken, extrém körülmények között.

 

Kijelző

Aetertek AT-211D Mini minőségi LCD kijelzővel rendelkezik, melynek segítségével a kutya képezhető nappal és sötétben is. A kijelző minden fontos információt tartalmaz: korrekció típusa, kutyák száma, impulzusok ereje, energiaszint.

 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával az Aetertek AT-211D Mini nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

 

A nyakörv hossza

Az Aetertek AT-211D Mini nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 10 és 30 cm között állítható. A termékhez megvásárolható 20 és 65 cm között állítható nyakörv.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4 cm, magassága 8 cm, mélysége 1,5 cm és a súlya 32 gramm. A vevő szélessége 5,5 cm, magassága 2,8 cm, mélysége 2,9 cm és a súlya 30,5 gramm.

 

 
Technické parametry

Elem a vevőegységben 450 mAh
Adóegység súlya 32 g
Az adó élettartama 10 - 14 nap
A vevő élettartama 1 - 3 nap
Kijelző megvilágított LCD
Vízálló védelem vízálló
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Tápegység újratölthető
Frekvencia 915 MHz
Vevőegység súlya 30 g
Elem az adóegységben 450 mAh
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 4 x 8 x 1,5 cm
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 5,5 x 2,5 x 1,8 cm
A nyakörv hossza 10 - 30 cm
Ugatásgátló mód nem
Hangerősség 10
Rezgés erőssége 10
Impulzus erőssége 10
Hatótávolság 350 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.