BAZÁR - Reedog Spray Trainer kiképző nyakörv

Sleva 15% s kódem BAZ15

Reedog Spray Trainer a kutya nem kívánt viselkedésének és nem kívánt vagy helytelen ugatásának leszoktatására szolgál. A nyakörv rendelkezik hangjelzés és spray korrekciókkal, valamint ugatásgátló üzemmóddal. A készülék hatótávolsága 150 méter és további nyakörv megvásárlásával egyszerre 2 kutya képezhető. Megfelel az összes kutyafajta számára 7 kg felett, vízálló.

 

 

Výběr varianty produktu


Další varianty:
BAZÁR - Reedog Spray Trainer kiképző nyakörv Raktáron ks 431 600 Ft Reedog Spray Trainer kiképző nyakörv Raktáron > 10 ks 600 390 Ft
27 795 Ft 22 970 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - Reedog Spray Trainer kiképző nyakörv

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

Reedog Spray Trainer egy speciálisan kifejlesztett kiképző nyakörv, mely a kutya nem kívánt viselkedésének és nem kívánt vagy helytelen ugatásának leszoktatására szolgál. A nyakörv rendelkezik hangjelzés és spray korrekciókkal, valamint ugatásgátló üzemmóddal. A készülék hatótávolsága 150 méter és további nyakörv megvásárlásával egyszerre 2 kutya képezhető. Megfelel az összes kutyafajta számára 7 és 90 kg között. A spray korrekció nagyon kellemetlen a kutyának, ezzel szemben rendkívül kíméletes és hatékony. Az adókészüléken lévő gombok megnyomásával a nyakörv vevőkészüléke spray-t permetez a kutya orra alá. Az adókészüléken aktiválható rövid vagy hosszú spray korrekció, alacsony vagy magas hangjelzés figyelmeztetés. Az összes funkciónak külön gombja van.

                                             

A Reedog Spray Trainer használható ugatásgátló nyakörvként is. Az ugatásgátló üzemmód hangjelzést és spray-t használ a kutya figyelmeztetésére. A készülék az ugatást a beépített mikrofon segítségével ismeri fel. Az ugatás érzékenysége 3 szinten állítható (alacsony, közepes, magas). Az ugatásgátló üzemmód szükség szerint aktiválható és deaktiválható. A vevőkészülék újratölthető Li-ion akkumulátorral lett felszerelve, mely egy feltöltéssel 3-7 napig bírja. Az adókészülék elemmel működik. Az aktuális energiaszintet, valamint a spray töltetet  vevőkészüléken található dióda jelzi. 

  

 

Hatótávolság

Reedog Spray Trainer nyakörv hatótávolsága 150 méter. A kiképző nyakörv segítségével betaníthatja kutyáját az alap parancsok teljesítésére. 

  

Korrekciók típusa 

A nyakörv rendelkezik hangjelzés és spray korrekciókkal. Az adókészüléken aktiválható rövid vagy hosszú spray korrekció, alacsony vagy magas hangjelzés figyelmeztetés. 

 

Ugatásgátló üzemmód 

A Reedog Spray Trainer automatikus intelligens ugatásgátló üzemmóddal lett felszerelve. Az első ugatás után hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát. Ismételt ugatásnál spray-t permetez a kutya orra alá. A nyakörvnél állítható az ugatás érzékenysége 3 szinten: L- alacsony, M- közepes és H- magas. 

 

 Energiaellátás

A vevőkészülék újratölthető Li-ion akkumulátorral lett felszerelve, mely egy feltöltéssel 3-7 napig bírja. Kapacitása 250 mAh. Az adókészülék 2 db AAA típusú elemmel működik.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Reedog Spray Trainer nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. 

 

Vízállóság

A Reedog Spray Trainer kiképző nyakörv enyhe eső elleni védelemmel rendelkezik. Vízbe nem meríthető és nagyobb esőben sem javasolt a használata.

  

A nyakörv hossza

A nyakörv tartós gumiból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 15 és 65 cm között állítható. A vevőkészülék lecsatolható a nyakörvről és felhelyezhető más nyakörvre is. A Reedog Spray Trainer alkalmas az összes kutyafajta számára 7 kg felett.
Technické parametry

Baterie v přijímači 250 mAh
Baterie ve vysílači 2x AAA
Dosah 150 m
Protištěkací mód igen
Délka obojku 15-65
Napájení nabíjecí
Funkce zvuk + sprej + protištěkací mód
Vodotěsnost vodotěsný
Displej nemá
Výdrž přijímače 3 - 7 dní

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.