Omlouváme se všem zákazníkům, ale z důvodu inventury bude naše prodejna ve středu 6.7.2022 zavřena! 

BAZÁR - Aetertek AT-211D Mini

Az Aetertek AT-211D Mini elektronikus kiképzőnyakörv fejlettebb modellje elődjének az Aetertek AT-211SW Mini nyakörvnek. Az elődjéhez hasonlóan az AT-211D Mini a legkisebb és legkönnyebb kiképzőnyakörvek egyike a világon. A készülék bekapcsolása mágnesre működik, a műanyag gombok ellenállóbbak, mellyel elkerülhető a gombok nem kívánt megnyomása. Az AT-211D Mini kiváló készülék, melynek hatótávolsága 350 méter, kezelése egyszerű. Újratölthető akkumulátorral lett ellátva, továbbá egyszerre két kutya képzése lehetséges. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus, melyek 10 szinten állíthatók.

Výběr varianty produktu

45 290 Ft 37 430 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - Aetertek AT-211D Mini

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

Az Aetertek AT-211D Mini az egyik legkisebb elektronikus kiképzőnyakörv a világon, melynek súlya csupán 30 gramm. Hatótávolsága 350 méter, mely elegendő pl. erdei használatra, valamint gyakorlótereken és egyéb nyílt területen is remekül bevált. A készülék legnagyobb előnye, hogy kicsi és nagyon könnyű. A kis méreteinek és súlyának köszönhetően kiválóan alkalmas a legkisebb kutyafajták képzésére.

 

 

Az Aetertek AT-211D Mini nagyon gyorsan és egyszerűen vezérelhető - a gombok egymástól függetlenül lettek elosztva - ez biztosítja a gyors reagálást a képzés során. Az új, javított, kemény műanyagból készült gombok megakadályozzák a gombok nem kívánt megnyomását pl. a zsebben.

 

A kiképzőnyakörv további előnyei közé tartozik a vízálló vevő (eső és hó) és a háttérvilágítással ellátott kijelző, amely lehetővé teszi a sötétben való gyakorást. A bekapcsolása mágnesre működik. A 10 fokozatú elektrosztatikus impulzusok teljesítményének beállításával a nyakörv 2 kg és 40 kg közötti súlyú kutyák képzésére alkalmas. A vevőkészülék és az adókészülék újratölthető Li-ion akkumulátorral rendelkezik, melyeket nem szükséges cserélni. A hálózati töltő segítségével egyszerűen újratölthető. Az Aetertek AT-211D Mini vibrációval, elektrosztatikus impulzusokkal és hangjelzéssel rendelkezik. További nyakörv megvásárlásával az Aetertek AT-211D Mini könnyedén bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre (az adó segítségével egyszerűen válthat a kutyák között).

 

Hatótávolság

Aetertek AT-211D Mini hatótávolsága 350 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Az Aetertek AT-211D Mini ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak.

 

A működés típusa 

Az Aetertek AT-211D Mini korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 10 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

Az Aetertek AT-211D Mini adó- és vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 450mAh. Feltöltés ideje 2 óra. A teljesen feltöltött vevő 1 napig, az adó 14 napig bírja. A hálózati töltő segítségével a nyakörv bármikor újratölthető.

 

Vízállóság

Az Aetertek AT-211D Mini kiképzőnyakörv vízálló vevőkészülékkel rendelkezik, nem jelent gondot az eső vagy hó (meríthető 1 m vízmélységig, maximálisan 30 perc). Ideális választás kutyaképzéshez erdős és saras terepeken, extrém körülmények között.

 

Kijelző

Aetertek AT-211D Mini minőségi LCD kijelzővel rendelkezik, melynek segítségével a kutya képezhető nappal és sötétben is. A kijelző minden fontos információt tartalmaz: korrekció típusa, kutyák száma, impulzusok ereje, energiaszint.

 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával az Aetertek AT-211D Mini nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

 

A nyakörv hossza

Az Aetertek AT-211D Mini nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 10 és 30 cm között állítható. A termékhez megvásárolható 20 és 65 cm között állítható nyakörv.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4 cm, magassága 8 cm, mélysége 1,5 cm és a súlya 32 gramm. A vevő szélessége 5,5 cm, magassága 2,8 cm, mélysége 2,9 cm és a súlya 30,5 gramm.

 

 
Technické parametry

Baterie v přijímači 450 mAh
Hmotnost vysílače 32 g
Výdrž vysílače 10 - 14 dní
Výdrž přijímače 1 - 3 dny
Displej LCD podsvícený
Vodotěsnost vodotěsný
Funkce impuls + vibrace + zvuk
Napájení nabíjecí
Frekvence 915 MHz
Hmotnost přijímače 30 g
Baterie ve vysílači 450 mAh
Rozměr vysílače (š/v/h) 4 x 8 x 1,5 cm
Rozměr přijímače (š/v/h) 5,5 x 2,5 x 1,8 cm
Délka obojku 10 - 65 cm
Protištěkací mód nem
Síla zvuku 10
Síla vibrace 10
Síla impulzu 10
Dosah 350 m
Počet psů 1 - 2 psy

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.