Tisztelt Vásárló! Technikai okok miatt, telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető. A beérkezett megrendeléseket késedelem nélkül postázzuk. Az email üzenetekre 24 órán belül választ kap. Megértését köszönjük.
Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Petrainer PET853 ugatásgátló nyakörv

A Petrainer PET853 nagyon kicsi, könnyű és hatékony ugatásgátló nyakörv. Kiváló készülék, mely minden kutya részére alkalmas 5 és 90 kg között. A Petrainer PET853 ugatásgátló nyakörv kiváló és tartós akkumulátorral rendelkezik. Összesen 7 szintű impulzus és hangjelzés, valamint 5 szintű ugatási érzékenység. A hang alapján történő érzékelésnek köszönhetően ideális üvöltés ellen is.

További információk ›

Raktáron 5 db További információk › Megrendelések 29. 2. 14:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 3. 4.

22 950 Ft 18 965 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P183
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

Figyelmeztetés: Cégünk az egyetlen hivatalos forgalmazója a Petrainer márkának a Cseh és Szlovák Köztársaságban. Felfívjuk figyelmét azonos és olcsóbb Petrainer termék megvásárlására más eladótól és forgalmazótól! A legtöbb esetben másolatokról vagy termékekről van szó, melyek nem a cseh és szlovák piacra vonatkoznak - úgynevezett szürke behozatal. Kizárólag a mi cégünk és a feljogosított forgalmazóink garantálják a 100% -os hitelességet és 2 év garanciát.

 

 

Termékleírás

A Petrainer PET853  ugatásgátló nyakörv alkalmas minden kutya részére 5 és 90 kg között. A PET853 nyakörv mikroprocesszora megkülönbözteti a kutya ugatását a környező hangoktól és a vezérelt hangjelzések vagy sokk-korrekciók segítségével meggátolja a kutya ugatását.

Az első ugatást követően a nyakörv rövid hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül megismétlődik az ugatás, a hang intenzívebb szintre emelkedik. A harmadik ugatást enyhe impulzus követi, figyelmeztető hangjelzés kíséretében. A program 7 szintű korrekcióval rendelkezik. Az első kettő, hangjelzéssel, csupán figyelmeztető jellegű. A további 5 szint fokozatosan növekvő impulzus és hangjelzés korrekciója. Ha a kutya 30 másodpercen belül nem ugat, a program megismétlődik a kezdetektől. A 7. korrekciós szint elérését követően a nyakörv biztonsági okokból újraindul, és 1 perc elteltével a korrekciós diagram ismét az 1. szintről indul. Ennél a nyakörvnél kizárólag az ugatás érzékenységének beállítására van lehetőség, hogy mikor aktiválódjon a nyakörv. A gombok segítségével egyszerűen beállítható a kutya érzékenysége.

 

 

Az ugatás érzékelése

A Petrainer PET853 hangjelzés alapján érzékeli az ugatást. A beépített mikrofon segítségével felismeri az ugatást vagy üvöltést. Amint a kutya ugatni vagy üvölteni kezd, a mikrofon észleli ezt és a nyakörv aktiválódik. A hang alapján történő érzékelésnek köszönhetően ideális üvöltés ellen is. 

 

A működés (korrekció) típusa 

A Petrainer PET853 korrekcióként hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus 5 szinten állítható. Az első ugatást követően a nyakörv rövid hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül megismétlődik az ugatás, a hang intenzitása emelkedik. A harmadik ugatást enyhe impulzus követi, figyelmeztető hangjelzés kíséretében.

 


A nyakörv beállítása

Az impulzusok ereje 5 szinten, automatikusan növekszik. Nincs lehetőség a manuális beállításra. Ennél a nyakörvnél kizárólag az ugatás érzékenységének beállítására van lehetőség, hogy mikor aktiválódjon a nyakörv (7 szinten).

 

Energiaellátás

A Petrainer PET853 6V elemre működik, melynek jelölése 4LR44. A nyakörv megközelítőleg 1-3 hónapig bírja. Fontos szerepet játszik az elemek minősége és hogy milyen gyakran használja. Javasoljuk minőségi Energizer elem használatát. A nyakörv folyamatos hangjelzése az elem lemerülését jelzi.

 

Vízállóság 

A Petrainer PET853 nem vízálló. Mivel a nyakörv nem rendelkezik vízálló tulajdonsággal és az ugatást hangjelzés segítségével érzékeli, leginkább otthoni használatra ajánljuk a nyakörvet.

 

Kutyafajta

A Petrainer PET853 vevőkészüléke nagyon kicsi és könnyű. Ideális a kisebb kutyafajták képzésére is. A nyakörvet ajánljuk az összes kutya számára 5 és 90 kg között. Az igazán kis kutyák esetében az impulzus utolsó szintje nagyon erős lehet.

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET853 nagyon szilárd és minőségi nylonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 5 és 65 cm között állítható.

 


Súly és méretek

A Petrainer PET853 nagyon kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított nyakörvvel rendelkezik. Szélessége 6,6 cm, magassága 3 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 50 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • kicsi és könnyű vevőegység
 • állítható ugatás érzékenység
 • magas akkumulátor élettartam
 • 2 hangjelzés és 5 impulzusszint
 • üvöltő kutyák számára is ideális

 

A termék hátrányai:

 • atipikus elem
 • nem vízálló

 

A csomag tartalma:

 • Ugatásgátló nyakörv
 • Rövid elektródák (9mm)
 • Hosszú elektródák (12 mm)
 • Állítható nyakörv
 • Tesztdióda
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Korrekció szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Márka szerint Petrainer Üvöltés elleni nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Érzékenység beállítása igen
Ugatás felismerése ugató hang
Funkció Impulzus, Hangjelzés
Hangjelzés szint 7 úrovní
Impulzus szint 7 úrovní
Nyakörv hossza 5 - 65 cm
Vízálló védelem Védelem nélkül
Tápellátás Elem
Elem a vevőkészülékben 4LR44
Vevőkészülék élettartama 1 - 3 měsíce
Vevőkészülék súlya 50 g
Vevőkészülék méretei 6,6 x 3 x 3,5 cm
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Fájlok

Kapcsolódó termékek

USB töltőkábel Petrainer PET850

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
7 545 Ft

Összehasonlítás

Reedog S1

Na cestě 99 kusů, csütörtökön 3. 7. Önnél
22 950 Ft

Összehasonlítás

Patpet B68 ugatásgátló nyakörv

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
16 785 Ft

Összehasonlítás

Dogtra YS VIBE ugatásgátló nyakörv

Na cestě 2 kusů, csütörtökön 3. 7. Önnél
35 270 Ft

Összehasonlítás

PetSafe® vibrációs ugatásgátló nyakörv

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
36 810 Ft

Összehasonlítás

Reedog No Bark Premium ugatásgátló nyakörv

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
30 650 Ft

Összehasonlítás

Tartalék patron / spray PetSafe® citromos

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
7 545 Ft

Összehasonlítás