Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Petrainer PET853 ugatásgátló nyakörv

A Petrainer PET853 nagyon kicsi, könnyű és hatékony ugatásgátló nyakörv. Kiváló készülék, mely minden kutya részére alkalmas 5 és 90 kg között. A Petrainer PET853 ugatásgátló nyakörv kiváló és tartós akkumulátorral rendelkezik. Összesen 7 szintű impulzus és hangjelzés, valamint 5 szintű ugatási érzékenység. A hang alapján történő érzékelésnek köszönhetően ideális üvöltés ellen is.

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 12. 6. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 6. 14.

18 545 Ft 15 326 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P183
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

Figyelmeztetés: Cégünk az egyetlen hivatalos forgalmazója a Petrainer márkának a Cseh és Szlovák Köztársaságban. Felfívjuk figyelmét azonos és olcsóbb Petrainer termék megvásárlására más eladótól és forgalmazótól! A legtöbb esetben másolatokról vagy termékekről van szó, melyek nem a cseh és szlovák piacra vonatkoznak - úgynevezett szürke behozatal. Kizárólag a mi cégünk és a feljogosított forgalmazóink garantálják a 100% -os hitelességet és 2 év garanciát.

 

 

Termékleírás

A Petrainer PET853  ugatásgátló nyakörv alkalmas minden kutya részére 5 és 90 kg között. A PET853 nyakörv mikroprocesszora megkülönbözteti a kutya ugatását a környező hangoktól és a vezérelt hangjelzések vagy sokk-korrekciók segítségével meggátolja a kutya ugatását.

Az első ugatást követően a nyakörv rövid hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül megismétlődik az ugatás, a hang intenzívebb szintre emelkedik. A harmadik ugatást enyhe impulzus követi, figyelmeztető hangjelzés kíséretében. A program 7 szintű korrekcióval rendelkezik. Az első kettő, hangjelzéssel, csupán figyelmeztető jellegű. A további 5 szint fokozatosan növekvő impulzus és hangjelzés korrekciója. Ha a kutya 30 másodpercen belül nem ugat, a program megismétlődik a kezdetektől. A 7. korrekciós szint elérését követően a nyakörv biztonsági okokból újraindul, és 1 perc elteltével a korrekciós diagram ismét az 1. szintről indul. Ennél a nyakörvnél kizárólag az ugatás érzékenységének beállítására van lehetőség, hogy mikor aktiválódjon a nyakörv. A gombok segítségével egyszerűen beállítható a kutya érzékenysége.

 

 

Az ugatás érzékelése

A Petrainer PET853 hangjelzés alapján érzékeli az ugatást. A beépített mikrofon segítségével felismeri az ugatást vagy üvöltést. Amint a kutya ugatni vagy üvölteni kezd, a mikrofon észleli ezt és a nyakörv aktiválódik. A hang alapján történő érzékelésnek köszönhetően ideális üvöltés ellen is. 

 

A működés (korrekció) típusa 

A Petrainer PET853 korrekcióként hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus 5 szinten állítható. Az első ugatást követően a nyakörv rövid hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül megismétlődik az ugatás, a hang intenzitása emelkedik. A harmadik ugatást enyhe impulzus követi, figyelmeztető hangjelzés kíséretében.

 


A nyakörv beállítása

Az impulzusok ereje 5 szinten, automatikusan növekszik. Nincs lehetőség a manuális beállításra. Ennél a nyakörvnél kizárólag az ugatás érzékenységének beállítására van lehetőség, hogy mikor aktiválódjon a nyakörv (7 szinten).

 

Energiaellátás

A Petrainer PET853 6V elemre működik, melynek jelölése 4LR44. A nyakörv megközelítőleg 1-3 hónapig bírja. Fontos szerepet játszik az elemek minősége és hogy milyen gyakran használja. Javasoljuk minőségi Energizer elem használatát. A nyakörv folyamatos hangjelzése az elem lemerülését jelzi.

 

Vízállóság 

A Petrainer PET853 nem vízálló. Mivel a nyakörv nem rendelkezik vízálló tulajdonsággal és az ugatást hangjelzés segítségével érzékeli, leginkább otthoni használatra ajánljuk a nyakörvet.

 

Kutyafajta

A Petrainer PET853 vevőkészüléke nagyon kicsi és könnyű. Ideális a kisebb kutyafajták képzésére is. A nyakörvet ajánljuk az összes kutya számára 5 és 90 kg között. Az igazán kis kutyák esetében az impulzus utolsó szintje nagyon erős lehet.

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET853 nagyon szilárd és minőségi nylonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 5 és 65 cm között állítható.

 


Súly és méretek

A Petrainer PET853 nagyon kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított nyakörvvel rendelkezik. Szélessége 6,6 cm, magassága 3 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 50 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • kicsi és könnyű vevőegység
 • állítható ugatás érzékenység
 • magas akkumulátor élettartam
 • 2 hangjelzés és 5 impulzusszint
 • üvöltő kutyák számára is ideális

 

A termék hátrányai:

 • atipikus elem
 • nem vízálló

 

A csomag tartalma:

 • Ugatásgátló nyakörv
 • Rövid elektródák (9mm)
 • Hosszú elektródák (12 mm)
 • Állítható nyakörv
 • Tesztdióda
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló nyakörvek Nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Márka szerint Petrainer Korrekció szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Üvöltés elleni nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Plemeno malé, střední, velké
Napájení na baterie
Vodotěsnost bez ochrany
Vodotěsnost bez ochrany
Napájení na baterie
Výdrž v baterií 1 - 3 měsíce
Rozměr (š/v/h) 6,6 x 3 x 3,5 cm
Hmotnost 50 g
Délka obojku 20 - 65 cm
Baterie 6V 4LR44
Délka obojku 20 - 65 cm
Funkciók impulzus, hangjelzés
Ugatás felismerése hang alapján
Ugatás felismerése hang
Érzékenység beállítása igen
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Fájlok

9569-prohlaseni-o-shode-850-851-852-853-854-855.pdf

Kapcsolódó termékek

Kedvezmény -5%

PetSafe gombelem CR2032 2db

Raktáron, szerdán 6. 14. Önnél
2 960 Ft
2 815 Ft

Összehasonlítás

Reedog S2

Raktáron, szerdán 6. 14. Önnél
20 105 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -5%

PetSafe ugatásgátló készülék

Raktáron, szerdán 6. 14. Önnél
20 105 Ft
19 100 Ft

Összehasonlítás

E-Collar BP 504 ugatásgátló nyakörv

Na cestě 1 kusů, hétfőn 6. 19. Önnél
76 205 Ft

Összehasonlítás

Műanyag fedél 772V

10 nap, csütörtökön 6. 22. Önnél
4 660 Ft

Összehasonlítás

Kedvezmény -10%

EYENIMAL Ultrasonic Bark Control - ugatásgátló készülék

Raktáron, szerdán 6. 14. Önnél
24 780 Ft
22 300 Ft

Összehasonlítás

Dogtra iQ No Bark ugatásgátló nyakörv
Változatok (1)
Černá

Dogtra iQ No Bark ugatásgátló nyakörv

Raktáron, szerdán 6. 14. Önnél
54 385 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek