BAZÁR - PetSafe® Lite újratölthető ugatásgátló nyakörv
BAZÁR - PetSafe® Lite újratölthető ugatásgátló nyakörvBAZÁR - PetSafe® Lite újratölthető ugatásgátló nyakörv

BAZÁR - PetSafe® Lite újratölthető ugatásgátló nyakörv

Sleva 15% s kódem BAZ15

A PetSafe® ugatásgátló nyakörv hatékony eszköz, mely segít leszoktatni a kutyát a nem kívánt, kellemetlen ugatásról. Ideális az érzékeny kutyák számár. A PetSafe fejlett technológiát használ az ugatás és üvöltés pontos megkülönböztetésére és 15 fokozatú impulzussal figyelmezteti a kutyát. A készülék újratölthető és vízálló.

Výběr varianty produktu

31 815 Ft 26 295 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - PetSafe® Lite újratölthető ugatásgátló nyakörv

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

A PetSafe® ugatásgátló nyakörv hatékony eszköz, mely segít leszoktatni a kutyát a nem kívánt, kellemetlen ugatásról. Ideális az érzékeny kutyák számár. A PetSafe fejlett technológiát használ az ugatás és üvöltés pontos megkülönböztetésére és 15 fokozatú impulzussal figyelmezteti a kutyát. A készülék újratölthető és vízálló.

Legfőbb funkciói:

  • Reagál az ugatásra és üvöltésre
  • Fokozatosan növekvő, 15 szintű impulzus korrekció
  • A készülék újratölthető és vízálló
  • LED akkumulátorszint jelző 

A készülék jellemzői és működése

A PetSafe nyakörv újratölthető és működéséhez nincs szükség semmilyen beállításra. A különösen gyengéd átmenetek a korrekciós szintek között, valamint a nyakörv mérete az érzékeny kutyákhoz igazodnak.

A modern érzékeny érzékelőnek köszönhetően a készülék aktiválódik a kutya ugatására vagy üvöltésére. Ugyanakkor megakadályozza a készülék aktiválódását egyéb kültéri zajokra és hangokra.

A PetSafe ugatásgátló nyakörv korrekcióként fokozatosan növekvő impulzust használ (15 fokozat). A kutya ugatása vagy üvöltésekor a nyakörv aktiválja a legalacsonyabb impulzusszintet. Ha a kutya nem reagál az ingerre és tovább ugat, a stimuláció fokozatosan növekszik egy fokkal mindaddig, amíg eléri a maximális 15. szintet. Ez a módszer nagyon hatékony, mivel megtanítja a kutyát arra, hogy engedelmeskedjen már az alacsonyabb szintre és az ugatás fokozatosan leáll.

A kutya maximális biztonsága érdekében a nyakörv biztonsági zárral lett felszerelve és a 15. szint elérése után az eszköz alaphelyzetbe áll. A készülék szintén deaktiválja a korrekciót 1 perc és 20 másodperc folyamatos ugatás esetén is. Az üzemmód 3 percig inaktív marad, majd újraindítja a funkciót a legalacsonyabb szintről.

 

 

Az ugatás felismerése

A PetSafe ugatásgátló nyakörv modern technológiával rendelkezik, amely reagál a kutya ugatására és üvöltésére is. A funkciót egy szenzor teszi lehetővé, amely érzékeli a kutya hangszálainak rezgését és felismeri az ugató hangot. A felismerés nagyon pontos és megakadályozza, hogy a nyakörv véletlenszerűen aktiválódjon a környezeti hangokra és zajokra.

 

A korrekció típusa 

A PetSafe ugatásgátló nyakörv korrekcióként fokozatosan növekvő impulzust használ (15 fokozat). A kutya ugatása vagy üvöltésekor a nyakörv aktiválja a legalacsonyabb impulzusszintet. Ha a kutya nem reagál az ingerre és tovább ugat, a stimuláció fokozatosan növekszik egy fokkal mindaddig, amíg eléri a maximális 15. szintet. A 15. szint elérése után az eszköz alaphelyzetbe áll. A készülék szintén deaktiválja a korrekciót 1 perc és 20 másodperc folyamatos ugatás esetén is. Az üzemmód 3 percig inaktív marad, majd újraindítja a funkciót a legalacsonyabb szintről. 

 

Energiaellátás

A PetSafe ugatásgátló nyakörv újratölthető Li-ion elemmel működik. Az újratöltés ideje 4 - 5 óra.

 

 

Vízállóság 

A PetSafe ugatásgátló nyakörv vízálló és ellenáll az erősebb zivatarnak is. Ennek köszönhetően alkalmas beltéri és kültéri használatra is. 

 

Kutyafajta 

Az egyes impulzusszintek közötti nagyon gyengéd átmenetnek köszönhetően ideális az érzékenyebb kutyák számára.  

 

A nyakörv hossza

A PetSafe Lite nyakörv viselete kényelmes és hossza állítható 15 - 61 cm-es nyakkerületig.

 


Súlya és méretei

A PetSafe Lite nyakörv készüléke rendkívül könnyű, a súlya mindössze 48 gramm. Méretei 5,5 x 2,9 x 3 cm. 

 

 

 

 

 

 
Technické parametry

Rozměr (š/v/h) 5,5 x 2,9 x 3 cm
Hmotnost 48 g
Síla impulzu 15
Délka obojku 15 - 61 cm
Druh korekce impuls
Vodotěsnost vodotěsný
Napájení nabíjecí
Rozpoznání štěkotu vibrace hlasivek + zvuk
Impulzusok beállítása 15 szint

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.