Odpuzovač psů a koček GoodLife OnGuard
Odpuzovač psů a koček GoodLife OnGuard

BAZÁR - GoodLife OnGuard macska és kutya riasztó

Sleva 15% s kódem BAZ15

Az ONGUARD ™ elriasztja a nem kívánt kutyákat vagy megállítja saját kutyája nem kívánt viselkedését. A kézi riasztó ultrahangos jellel működik. Az ultrahangot az emberi fül nem hallja, viszont az állat számára rendkívül ingerlő. A készülék használatával elriaszthatja a közeledő kutyát például séta, futás vagy kerékpározás közben. Megállíthatja kutyáját a nem kívánt viselkedése során is, például bútorokra ugrálás, ugatás esetén.

Výběr varianty produktu


Další varianty:
BAZÁR - GoodLife OnGuard macska és kutya riasztó Raktáron ks 673 970 Ft GoodLife OnGuard macska és kutya riasztó Raktáron > 10 ks 786 735 Ft
40 135 Ft 33 170 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - GoodLife OnGuard macska és kutya riasztó

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

ULTRAHANGOS KUTYA ÉS MACSKA RIASZTÓ

Az ONGUARD ™ elriasztja a nem kívánt kutyákat vagy megállítja saját kutyája nem kívánt viselkedését. A kézi riasztó ultrahangos jellel működik. Az ultrahangot az emberi fül nem hallja, viszont az állat számára rendkívül ingerlő. A készülék használatával elriaszthatja a közeledő kutyát például séta, futás vagy kerékpározás közben. Megállíthatja kutyáját a nem kívánt viselkedése során is, például bútorokra ugrálás, ugatás esetén.

RIASZTÁS ÉS KÉPZÉS

A gomb megnyomásával az ONGUARD ™ ultrahanggal riasztja el a kutyákat, 15 méteres hatótávolságon belül. Az ultrahangot az emberi fül nem hallja, viszont az állat számára rendkívül ingerlő.

A NEM KÍVÁNT VISELKEDÉS ELKERÜLÉSE

Az ultrahang segítségével az ONGUARD elriasztja a kutyát olyan nem kívánt viselkedéstől, mint például ugatás vagy bútorra ugrálás. Ez a technika segít leszoktatni rossz szokásairól, miközben teljesen biztonságos és emberséges.

KÉNYELMES ÉS ÉRINTÉSRE KELLEMES

Az ergonomikus fogantyú és a kellemes gumifelület teszi az ONGUARD ™ -ot könnyű segédeszközzé, mely nem lesz terhére, séta, futás vagy kerékpározás közben sem. A kulcstartó zsinórnak köszönhetően rögzítheti csuklójára vagy nyakába is akaszthatja.

SZEMÉLYES RIASZTÓ

Fenyegető veszély esetén, vészhelyzetek esetén indítson el egy lüktető vészjelzést - hangos riasztást. Pontosítja az Ön tartózkodási helyét és figyelmezteti a környezetét az Önt fenyegető veszélyre.

ZSEBLÁMPA

Nagy teljesítményű LED-es zseblámpával sötét parkolókat, utakat stb. is megvilágíthat.

 

 • Mi az ultrahang?

Az ultrahang frekvencia meghaladja az emberi fül hallási tartományát, ezért számunkra hallhatatlan. A kutya azonban hangosan és tisztán hallja az ultrahangos jelet. A kutya célpontjává válik ennek az átható és kellemetlen hangnak. Az ONGUARD ™ által kibocsátott ultrahangos jel teljesen humánus és hatékony.

 • Hatékony lesz-e az ONGUARD ™ a fal mögött vagy a kerítés másik oldalán lévő kutya esetében?

Nem. Az egység által kibocsátott ultrahang nem halad át a falon vagy más szilárd akadályon.

 • Megvéd az ONGUARD ™ kutyatámadás esetén?

Az egységet úgy tervezték, hogy megakadályozza a kutyákat a támadásoktól. Azonban nem garantálhatjuk, hogy visszatart egy túl agresszív kutyát is.

 • Fájdalmas a kutyának? 

Nem. Az Az ONGUARD ™ úgy lett megtervezve, hogy visszatartsa a kutyát, vagy képzés közben teljesítse az utasításokat, de fizikailag nem károsítja a kutyát.

 • Használhatom kölyökkutyák képzésére? 

6 hónapos korig nem javasoljuk a kölyökkutyák kiképzését. Még nem fejlődött ki teljesen a hallásuk.

 • Mi a célja az egység tetején található kék fénynek?

Az egység tetején található kék LED azt jelzi, hogy az egység aktiválódott és ultrahangos jelet sugároz.

 • Mekkora a készülék hatótávolsága?

A kutya akár 45 méteres távolságból is hallhatja az egység által kibocsátott ultrahangos jelet - képzés céljából. Riasztás céljából a készülék hatótávolsága 15 méter.

 

Paraméterek

 • méretek: hossz x szélesség x magasság: 19 x 6 x 5 cm
 • ultrahangos kimenet: 105 dB 1 m távolságban
 • hangkimenet: 100 dB 1 m távolságban
 • fényteljesítmény: 4800 LUX 30 cm távolságban
 • tápegység: 4 db AA elem - nem tartozék
 • súly: 110 gramm elemek nélkül, 210 gramm elemekkel
 • gumírozott felületDoplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.