Garmin Topo Czech V4 PRO VOUCHER
Garmin Topo Czech V4 PRO VOUCHERGarmin Topo Czech V4 PRO VOUCHERGarmin Topo Czech V4 PRO VOUCHER

Garmin Topo Czech V4 PRO VOUCHER

A TOPO Czech PRO Csehország részletes topográfiai térképe 1:10 000 léptékben, kontúrokkal, a tereptípusok, a növényzet, a vízterületek és az épületek, valamint az utcák, járdák és ösvények kijelölésével. Alkalmas elsősorban túrázáshoz, kerékpározás és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. A térkép Garmin Alpha kutya GPS nyakörveihez használható.

40 640 Ft 33 585 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Garmin Topo Czech V4 PRO VOUCHER

Csehország részletes turisztikai térképe aktív útvonaltervezéssel, utalvány formájában.

  • Csehország teljes területének lefedettsége topográfiai adatokkal 1:10 000 léptékben.
  • Aktív útvonaltervezés a legmegfelelőbb útvonal kiszámításával a kiválasztott szabadtéri tevékenység típusának megfelelően (több útvonalat kínál színekkel a tevékenység típusa szerint: pl. gyalogos, kerékpáros, autós).
  • Úthálózati navigáció több mint 355 000 km teljes hosszal, több mint 58 000 km túraútvonallal és több mint 43 000 km kerékpárúttal és ösvényekkel.
  • Több mint 464 000 kereshető látnivaló, beleértve a szabadidős létesítményeket, éttermeket, állomásokat és megállókat, fontos földrajzi helyeket és egyebeket.
  • Kompatibilis az ingyenes BaseCamp alkalmazással az útvonalak és fordulópontok számítógépen történő egyszerű és egyértelmű megtervezéséhez, majd kompatibilis Garmin eszközre történő exportálásához.

 

Letöltési követelmények:

  • Az utalvány csak 1 kompatibilis készülékre használható fel, ha a térképet más eszközökön is szeretné használni, minden készülékhez új térképet kell vásárolnia.
  • A térkép nem telepíthető a számítógép merevlemezére. A térképet a készülék memóriájába vagy egy memóriakártyára kell telepíteni, amelyet a telepítés során a készülékbe helyeznek.
  • Akár 20 GB szabad területre is szükség lehet.Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.