Nyakörv és vevőkészülék Garmin T5
Nyakörv és vevőkészülék Garmin T5

Nyakörv és vevőkészülék Garmin T5

Tartalék nyakörv vevőkészülékkel Garmin. Kompatibilis az alábbi modellekkel: Garmin Astrom 320, Alpha 100 a Alpha 50.

Výběr varianty produktu

139 045 Ft 114 915 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Nyakörv és vevőkészülék Garmin T5

Tartalék nyakörv vevőkészülékkel Garmin. Kompatibilis az alábbi modellekkel: Garmin Astrom 320, Alpha 100 a Alpha 50. A teljesen új generációs T5 nyomkövetési nyakörv egy nagyon érzékeny GPS és GLONAS jelvevővel. Az érzékeny jelvevőnek és további műholdakból sugárzott jelnek köszönhetően gyorsabban megtalálja kutyáját és rögzíti helyzetét sűrű növényzetben is. A GPS és a VHF technológiák kombinációja által tudni fog kutyája minden lépéséről vadászat, mentési tevékenység vagy séta közben, 14,5 km-es hatótávolságon belül (tereptől függően).

  • A T5 nyakörv VHF rádiótechnológiát használ a helymeghatározáshoz
  • Integrált LED dióda
  • Hatótávolság 14,5 km
  • Frissítési frekvencia 2,5 másodperc
  • Jelvétel: GPS és GLONAS
  • A készülék vízálló
  • Az akkumulátor élettartama 40 óraDoplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.