BAZÁR - Petkit Air kutyahám - rózsaszín S

Sleva 15% s kódem BAZ15

Kényelmes és légáteresztő PetKit kutyahám. A rugalmas poliészter szálakból készült kutyahám megvédi a kutyát a sérüléstől és az izmok gyors lehűlésétől. A hám szálai alkalmazkodnak a kutya mozgásához, és a "rövid" fogantyú garantálja a kutya biztonságos irányítását. "S" méret kis kutyák számára.

Výběr varianty produktu

9 490 Ft 7 845 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - Petkit Air kutyahám - rózsaszín S

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

Kényelmes és légáteresztő PetKit kutyahám. A rugalmas poliészter szálakból készült kutyahám megvédi a kutyát a sérüléstől és az izmok gyors lehűlésétől. A hám szálai alkalmazkodnak a kutya mozgásához, és a "rövid" fogantyú garantálja a kutya biztonságos irányítását. "S" méret kis kutyák számára.

Méretek S, M, L. 

Nincs stressz, csak kényelem!

A testmozgás szerelmesei mindenekelőtt tudják, hogy a kutyahám jelentősen megkönnyíti kedvencünkel végzett tevékenységeket. A magas légáteresztő képességű kutyahám jól alkalmazkodik a kutya testéhez, mellyel megkönnyíti mozgását. Az állítható pánt és a puha hát- és mellvédő biztosítja kedvencünk kényelmét nehezebb terepen is.

A sűrűn szövött poliészter szálak technológiája tartós és erős anyagot garantál, amely könnyű, légáteresztő és rugalmas. Tehát semmi sem akadályozza négylábú kedvencét a mozgásban.

 

Mérettáblázat:

 

 

A kutyahám biztonsági fényvisszaverő elemekkel lett ellátva, így sötétben sem veszíti szem elől kedvencét. A kutya hátán lévő fogantyúval könnyedén átveheti az irányítást és biztonságosan átkelhet az úttesten vagy egyéb akadályokon.
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.