BAZÁR - Tesla Smart Pet Feeder Spin
BAZÁR - Tesla Smart Pet Feeder SpinBAZÁR - Tesla Smart Pet Feeder SpinBAZÁR - Tesla Smart Pet Feeder Spin

BAZÁR - Tesla Smart Pet Feeder Spin

A Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin macskák és kistestű kutyák számára, lehetővé teszi kedvenceinek etetését, ha nem tud otthon maradni. 6 adag száraz és nedves tápanyagra elegendő a tartály. Az új mobilalkalmazásnak köszönhetően, amely Android és iOS rendszeren is elérhető, teljes irányítása lesz az adagoló és az etetés felett. Tartalék akkumulátor, tiszta kijelző, becsípődés elleni védelem és sok más praktikus funkció.

Výběr varianty produktu

29 345 Ft 24 250 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - Tesla Smart Pet Feeder Spin

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

Szeretné, hogy kedvence egész napos táplálékkal rendelkezzen és egyúttal ellenőrizhesse annak mennyiségét? A Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin automata adagoló kiváló megoldás lehet. Ez az intelligens adagoló ideális macskák vagy kistestű kutyák számára. Hat adag tápanyag befogadására képes, melyet egész nap frissen tart - száraz és nedves eledelhez egyaránt alkalmas. Beállítható gombnyomással vagy egy okos mobilalkalmazáson keresztül. A beépített, könnyen használható és áttekinthető kijelző mutatja az akkumulátor állapotát vagy az etetési ütemtervet. Az adagoló becsípődés elleni védelemmel és áramkimaradás esetére tartalék tápegységgel lett felszerelve.

Legfőbb funkciók:

  • Szétszedhető kialakítás: Az adagoló könnyen szétszedhető és teljesen tisztítható.
  • Tartály 6 adaghoz: Bármilyen tápanyaggal tölthető, rekesz térfogata: 170 ml (kb. 120 g).
  • Tartalék tápegység: tartalék elem, áramkimaradás esetén is tápellátást biztosít (4x LR14 elem).
  • Kijelző: Áttekinthető kijelző vezérlőegységgel és becsípődés elleni védelemmel.
  • Intelligens alkalmazás: minden adaghoz beállíthatja a pontos etetési időt. Ingyenes alkalmazás IOS és Android rendszerre.
  • Becsípődés elleni védelem: az adagoló leáll, hogy megvédje a háziállatokat a sérülésektől
  • Csúszásmentes alsó rész: megakadályozza, hogy az adagoló elmozduljon a padlón
  • Adagoló méretei: 320 x 320 x 83 mm, 1134 g

Könnyű kezelhetőség és becsípődés elleni védelem

A Tesla Smart Pet Feeder Nutri Spin adagolót a termék tetején található kijelző segítségével irányíthatja. Nagyon könnyen használható és áttekinthető. Ahogy a neve is sugallja, ez egy okos termék, nem csak az állítható tápadagolás vagy távvezérlés tekintetében, hanem kedvence védelmében is. Az intelligens adagolórendszer becsípődés elleni védelemmel rendelkezik. Így kedvencének nem kell aggódnia semmilyen sérülés miatt.

 

 

Stílusos kialakítás és nagy tartály

Az adagoló kiválóan illeszkedik bármely háztartásba. Ráadásul az intelligens adagoló nagyon könnyen szétszedhető, melynek köszönhetően karbantartása nem igényes. A csúszásmentes alsó rész megakadályozza az adagoló elmozdulását. Hat adag kapacitással akár több napra is megtervezheti az etetést. Mindemellett lényegtelen, hogy nedves vagy száraz tápanyaggal tölti meg a tartályt.

Tartalék tápegység 

Gyakran előfordulhat áramszünet a lakásban vagy a házban. De áramkimaradás esetén sem fog éhezni négylábú kedvence. Az intelligens adagoló egy tartalék elemet is tartalmaz, amely áramkimaradás esetén automatikusan bekapcsol. Röviden, az intelligens etető gondoskodik arról, hogy kedvence soha nem maradjon éhen.

Az összes terméket egyetlen alkalmazással irányíthatja

Semmi sem egyszerűbb, mint az egész háztartást a telefonról irányítani. Az alkalmazás magyar nyelven is letölthető, így tökéletesen érteni fogja. Röviden, minden úgy lett előkészítve, hogy az alkalmazással való munka a lehető legkellemesebb legyen. Az internetes kommunikációnak köszönhetően bárhonnan vezérelheti az okoseszközöket, nem számít, hogy éppen hol tartózkodik. Az alkalmazás az alábbi nyelveken működik: EN, CZ, SK, PL, HU, SL, HR, DE, UA, RU. 
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.