Omlouváme se všem zákazníkům, ale z důvodu inventury bude naše prodejna ve čtvrtek 6.7.2022 zavřena! 

BAZÁR - Patpet KD661
BAZÁR - Patpet KD661BAZÁR - Patpet KD661BAZÁR - Patpet KD661

BAZÁR - Patpet KD661

A Patpet KD661 vezeték nélküli kerítés közepes és nagytestű kutyák számára, hang- és impulzusfunkciókkal. Az alapegységet csatlakoztatni kell a hálózathoz. Hatótávolsága maximálisan 500 m - kör alakú jelet sugároz. A vevőegység vízálló és újratölthető.

Výběr varianty produktu

40 420 Ft 33 405 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - Patpet KD661

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

A Patpet KD661 láthatatlan kerítés a legbiztonságosabb és legegyszerűbb megoldása a kutya visszatartásának. Nagy területen a kutya szabadon és biztonságosan, korlátozás nélkül mozoghat. A kerítés kör alakban határolja el a területet. Amint a kutya eléri a zóna határát, a vevő figyelmeztető hangjelzéssel, majd emelkedő impulzussal figyelmezteti a kutyát, amíg el nem hagyja a korrekciós zóna területét és határát. A kisállat nyakörv egy biztonsági funkcióval lett felszerelve, amely leállítja a statikus korrekciót, ha a kutya több mint 30 másodpercig a korrekciós zónában marad. A határzóna határjelző zászlókkal megjelölhető, mely kiváló vizuális segítség lesz a kutya számára a kezdeti betanítás során. A kerítés korlátlan számú vevőkészülékkel használható. A jel hatótávolsága az alapegységen 25 és 500 m között állítható, hang és impulzus funkcióval.

 

Zóna beállítása

A biztonsági zóna szélessége az alapnál állítható, 25 m-től 500 m-ig. A határzóna határ-zászlókkal jelölhető, vizualizálja a határt a kutya számára, különösen a kiképzési szakaszban.

 

Korrekciók típusa 

A Patpet KD661 vezeték nélküli kerítés elektrosztatikus korrekcióval és hangjelzéssel rendelkezik. A nyakörv biztonsági zárral lett ellátva - amely leállítja a statikus korrekciót, ha a kutya több mint 30 másodpercig a korrekciós zónában marad.

 


Tápellátás és töltés

A Patpet KD661 vevőegysége újratölthető akkumulátorral működik. Az alapegységet csatlakoztatni kell a hálózathoz.

 

Vízálló védelem 

A készülék IPX65 jelzésű cseppálló vevővel rendelkezik, használata esőben és nagyon párás környezetben is alkalmas. Az alapegység szintén cseppálló, azonban javasoljuk, hogy száraz helyen helyezze el.

 

Kutyák száma 

A Patpet KD661 korlátlan számú kutyához használható. További vevőkészülékek megvásárlásával egyszerűen bővíthető a rendszer.

 

Nyakörv hossza

A vevőegység nagyon erős és kiváló minőségű műanyag nyakörvvel rendelkezik. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 10-68 cm között állítható.

 

Méretek és súly

Az alapegység 7 cm széles, 14 cm magas, 4 cm mély és 85 g súlyú. A vevőegység szélessége 4 cm, magassága 7 cm és mélysége 3 cm, súlya 54 gramm.
Technické parametry

Obvod pozemku 500 m
Drát v balení ne m
Funkce impuls, zvuk
Počet psů neomezeně

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.