BAZÁR - D‑fence 2002 - fehér

Nejprodávanější

A modern elektronikus kutyakerítés D-Fence 2002 jelenleg az egyetlen olyan kutyakerítés, amely pótáramforrással rendelkezik. A tartalék akkumulátornak köszönhetően 16 órán keresztül akkor is őrzi kutyáját, ha a hálózati áramellátás kiesik. A láthatatlan d-kerítéssel 2002 akár 2200 m hosszú telepítést hozhat létre impulzus funkcióval és ISIT teszt funkcióval. A kerítés alkalmas korlátlan számú kutyához. Vízbe meríthető vevővel és fokozatmentesen állítható korrekciós és figyelmeztető zónával rendelkezik.

 

Výběr varianty produktu

86 720 Ft 71 670 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - D‑fence 2002 - fehér

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

A modern elektronikus kutyakerítés D-Fence 202 jelenleg az egyetlen olyan kutyakerítés, amely pótáramforrással rendelkezik. A tartalék akkumulátornak köszönhetően 16 órán keresztül akkor is őrzi kutyáját, ha a hálózati áramellátás kiesik. A láthatatlan d-kerítéssel 2002 akár 2200 m hosszú telepítést hozhat létre impulzus funkcióval és ISIT teszt funkcióval. A kerítés alkalmas korlátlan számú kutyához. Vízbe meríthető vevővel és fokozatmentesen állítható korrekciós és figyelmeztető zónával rendelkezik. A csomag NEM tartalmaz vezetéket - a vezeték megvásárolható a tartozékok között.

 

Zónák beállítása

A D-Fence 2002 esetében beállíthatja a korrekciós és figyelmeztető zónákat. A korrekciós és figyelmeztető zónák az antenna huzaltól 0 m és 7 m között fokozatmentesen beállíthatók, a hurok hosszától és az antenna huzal helyétől függően.

 

 

Korrekció típusa

A D-Fence 2002 8 szintű elektrosztatikus impulzusokkal rendelkezik. Az impulzus erőssége közepes és nagytestű kutyák számára alkalmas.

 

 


drót a csomagbanDrót a csomagban

A csomag 100 m vezetéket tartalmaz, 0,75 mm keresztmetszettel. Csak akkor garantáljuk a berendezés megfelelő működését, ha a megfelelő keresztmetszetű vezetéket vásárolja meg (a telek méretétől függően). A hurok hosszától függően 0,75 - 2,5 mm2 keresztmetszetű huzal használható.

 

Beszerelési hossz - ajánlott huzalvastagság:

400 m-ig - 0,75 mm2
400 m - 600 m - 1,0 mm2
600 m - 900 m - 1,5 mm2
900 m - 2200 m - 2,5 mm2

 

Energiaellátás és töltés

A D-Fence 2002 vevőegységet egy 3 V-os, CR2 típusú elem működteti és készenléti üzemmódban akár 6 hónapig is kitart. Cseréje egyszerű, egy levehető fedél alatt rejtőzik, amely csavarokkal lett rögzítve. Az akkumulátor állapotát egy fényjelző jelzi. A 9,6 V-os tartalék akkumulátor, amely hálózati áramkimaradás esetén tartalék áramforrásként szolgál, akár 16 órán keresztül képes energiával ellátni az adógenerátort.

 

Vízálló

A D-Fence 2002 teljesen vízálló és rövid ideig vízbe meríthető vevőkészülékkel rendelkezik. Alkalmas esőben és nagyon nedves környezetben való használatra. A kutya beleugorhat egy medencébe vagy tóba a vevővel. Az alapegység nem vízálló, javasoljuk, hogy száraz környezetben helyezze el. Kültéren, tető alatt is elhelyezhető úgy, hogy ne érje eső.

 

Kutyák száma

A D-Fence 2002 korlátlan számú kutyáknál használható. További nyakörvek hozzáadásával könnyen bővíthető.

 

 

A nyakörv hossza

A D-Fence 2002 nagyon erős és kiváló minőségű nyakörvvel rendelkezik. A kutyának nem okoz gondot a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 15 és 72 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az alapegység 11,6 cm hosszú, 15,6 cm széles és 3,5 cm magas. A vevőkészülék 6,4 cm hosszú, 4,3 cm széles és 3,5 cm magas, súlya 60 g.
Technické parametry

Impulzusok ereje 8 úrovní
A nyakörv hossza 15 až 72 cm
Elem a vevőegységben 3V CR2
Vevőegység méretei 6,4 x 4,3 x 3,4
Telek kerülete 2200 m
Vevőegység súlya 60 g
Vezeték a csomagban 100 m
Funkció impulzus, hangjelzés
Kutyák száma korlátlan
Vízálló védelem vízbe meríthető
Vevőegység élettartama 3 - 6 hónap
Vevőegység súlya 60g

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.