Dogtra ARC Handsfree Plus

A Dogtra ARC Handsfree Plus egy elektronikus kiképző nyakörv extra testreszabott vevővel a kutya kényelméért, rezgés és 127 szinten állítható impulzus funkciókkal. A impulzus beállítása nagyon egyenletes és megfelel a legtöbb kutyának. A készülék újratölthető, vízbe meríthető és a kiképzés maximális távolsága 800 m. Az új, továbbfejlesztett Dogtra ARC Handsfree Plus megkönnyíti akár 2 kutya kiképzését is.

Výběr varianty produktu

201 345 Ft 166 400 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Dogtra ARC Handsfree Plus

A Dogtra ARC Handsfree Plus egy elektronikus kiképző nyakörv extra testreszabott vevővel a kutya kényelméért, rezgés és 127 szinten állítható impulzus funkciókkal. A impulzus beállítása nagyon egyenletes és megfelel a legtöbb kutyának. A beállítások LED kijelzőn ellenőrizhetők. A készülék újratölthető, vízbe meríthető és a kiképzés maximális távolsága 800 m. A Dogtra ARC 800 oktatónyakörv a legmegbízhatóbb elektronikus nyakörvek közé tartozik, kiváló felszereléssel a rendszeres és professzionális képzéshez. A robusztus adónak és a kutya nyakán kényelmesen elhelyezkedő ergonomikus vevőegységnek köszönhetően a termék vadász- vagy munkakutyák kiképzésére is alkalmas. Mind a nyakörv, mind a z adóegység újratölthető és nagyon jó akkumulátor-élettartammal büszkélkedhet – normál használat mellett akár több napig is.

 

Handsfree vezérlés

Nincs kedve vagy nem tudja kivenni az adót a zsebéből? A Dogtra Handsfree, amely az ujjakhoz, a csuklóhoz vagy a tenyérhez lett rögzítve, megkönnyíti az irányítást a kutya képzése során. A Handsfree vezérlése nagyon egyszerű, egyetlen gomb segítségével vezérelheti a kiválasztott funkciót. A Handsfree-nek maximálisan 5 méterre kell lennie az adótól, ha az adó antennáját letakarja, előfordulhat, hogy csökken a jel a készülékek között. A Handsfree úgy csatlakozik az adóegységhez, hogy más eszköz ne zavarja az edzést. A Handsfree vevőt a legigényesebb körülmények között is tesztelték, -20-tól +60 fokig bírja. A Handsfree készülék akkumulátorának 7-10 évig kell működnie.

 

 

 

Hatótávolság

A Dogtra ARC Handsfree Plus kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 m. Így ideális választás a nehezebb terepen való képzéshez, az alapvető engedelmesség tanításához, de munkakutyák számára is ideális.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Dogtra ARC Handsfree Plus korrekcióként rezgést és elektrosztatikus impulzust használ (rövid vagy hosszú), mely 127 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. 

 

Energiaellátás

A Dogtra Handsfree Plus adó- és vevőkészüléke cserélhető és tölthető Li-Pol akkumulátorral rendelkezik. Aktív használat mellett, kb. 3-7 napig tart ki. Az újratöltés ideje 2 óra.

 

Vízállóság

A Dogtra ARC Handsfree Plus teljes mértékben vízálló és meríthető vevőkészülékkel rendelkezik (1 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár). Az adó kizárólag vízálló, nem okoz gondot enyhe eső vagy hó (vízbe nem meríthető).

 

A vezérelhető kutyák száma 

A Dogtra ARC Handsfree Plus egyszerre 2 kutya képzését teszi lehetővé, további vevőegység megvásárlásával. Az adón egyszerűen átkapcsolhat a kutyák között.

 


A nyakörv hossza

A Dogtra ARC Handsfree Plus nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 4,5 cm, magassága 11,1 cm, mélysége 3,2 cm és a súlya 110 gramm. A vevő szélessége 8,9 cm, magassága 2,9 cm, mélysége 4,2 cm és a súlya 65 gramm.

 
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.