Garmin Delta SE

A Garmin Delta SE egy modern elektronikus kiképző nyakörv az összes kutyafajta számára 15 kg-tól 90 kg-ig. Hangjelzés, rezgés, hosszú és rövid impulzus funkciókkal lett ellátva. Az impulzusok ereje 10 szinten állítható. 800 m távolságból akár 2 kutyát is kiképezhet egyetlen adókészülékkel. A készülék újratölthető, strapabíró és akár 1 méteres víz mélységig meríthető.

154 335 Ft 127 550 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Garmin Delta SE

A kutyakiképzés nem kell, hogy bonyolult legyen. A távirányító és a Delta SE nyakörv elég lesz ahhoz, hogy gyorsan és egyszerűen megtanítsa kutyatársát az alap parancsok teljesítésére. A Garmin Delta SE egy modern elektronikus edzőnyakörv hang, rezgés, hosszú és rövid pulzus funkcióval (10 szint). A távvezérlő tekerőgombjának elforgatásával egyszerűen növelheti vagy csökkentheti az intenzitás szintjét. 800 m távolságból akár 2 kutyát is kiképezhet egyetlen adókészülékkel. A készülék újratölthető, strapabíró és 1 m mélységig vízbe is meríthető. A távvezérlő egyszerű kezelést kínál három gomb segítségével és ergonomikus formával a kényelmes tartás érdekében. A nyakörv minden kutyafajta számára alkalmas 15 kg-tól 90 kg-ig.

Fő funkciók:

  • Könnyű képzés a 3 gombos kézi vezérlőnek köszönhetően, amely kiválóan illeszkedik a kézbe
  • Három edzéskorrekció – hang, vibráció és 10 fokozatú rövid és hosszú impulzus
  • Egyszerre 2 kutya képzésének a lehetősége
  • Hatótávolság akár 800 m
  • Az egyszerű vezérlés lehetővé teszi, hogy edzés közben a kutyára összpontosítson
  • Rövid és hosszú érintkezési pontok
  • Robusztus és időjárásálló
  • Vízbe meríthető készülék 1 m-ig

 

 

 


Hatótávolság

A Garmin Delta SE hatótávolsága 800 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 


A működés (korrekció) típusa 

A Garmin Delta SE korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és rövid vagy hosszú időtartamú elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzusok ereje 10 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet. Az adó segítségével az impulzusok ereje tetszés szerint csökkenthető vagy növelhető.

 


Energiaellátás

A Garmin Delta SE újratölthető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva. Az akkumulátor élettartama (készenléti üzemmód): 60 óra - a használattól függően.

 

 

Vízállóság

A Garmin Delta SE vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX7 tanúsítvány). Nem okoz gondot eső, hó vagy sár sem, így kedvezőtlen időjárási körülmények között is folytatódhat a képzés. A vevőkészülék vízbe meríthető, maximálisan 1 méteres mélységig (maximum 30 perc). 

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevő megvásárlásával a Garmin Delta SE nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 


A nyakörv hossza

A Garmin Delta SE nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 Súly és méretek

Az adó szélessége 5,3 cm, magassága 12,5 cm, mélysége 2,7 cm és a súlya 86 gramm. A vevő szélessége 3,5 cm, magassága 5,8 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 71 gramm.

 
Technické parametry

Možnost přidání map nem
Hatótávolság 800 m
Impulzus erőssége 10
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) .8 x 3.5 x 3.5 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 5.3 x 12.5 x 2.7 cm
Vevőegység súlya 86 g
Adóegység súlya 71 g
Frekvencia 27 MHz (HF)
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Kijelző nincs
A vevő élettartama 2 - 3 nap
Az adó élettartama 2 - 3 nap
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.