SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyomkövető és kiképző nyakörv

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyakörv egy forradalmian új és egyedülálló megoldás a világon, mely GPS és elektronikus kiképzőnyakörv ötvözete. A TEK 2.0 segítségével akár 16 km-es távolságból is képezheti és figyelemmel kísérheti kutyáját. A teljes eszköz újratölthető, 7,5 méteres vízmélységig meríthető. A készülék a legigényesebb körülményeknek megfelelően lett megtervezve.

Výběr varianty produktu

520 405 Ft 430 085 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyomkövető és kiképző nyakörv

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyakörv egy forradalmian új és egyedülálló megoldás a világon, mely GPS és elektronikus kiképzőnyakörv ötvözete. Az új SportDog TEK 2.0 fejlettebb nyomkövetési technológiát kínál, mely megbízhatóbb és pontosabb, mint valaha. Élvezze a maximális kontrolt kutyája felett vagy akár 21 kutya felett (tartalék TEK 2.0 vevőkészülék hozzáadásával). A Tek 2.0 prémium funkciók kombinációját kínálja a kutya helymeghatározásával együtt egy előre telepített és teljes színű 1:100 000-es térképrendszerrel. Egyszerűen fogalmazva, egyetlen más rendszer sem képes ekkora pontossággal szemmel tartani házi kedvencét. A készülék kiválóan alkalmas bármilyen terepre, hatótávolsága 16 km. A SportDog TEK 2.0 fejlett HopTek ™ technológiával lett ellátva, mely egyesíti a GPS + GLONASS navigációt (műholdak). Az adókészülék egy elektromos iránytű segítségével ellenőrzi a kutya mozgását és az aktuális mozgássebességet a terepen. Az összes alkatrész teljesen vízálló és a DryTek technológiának köszönhetően 7,5 méteres vízmélységig meríthető. Az 1:100 000 topográfiai térképnek köszönhetően mindig pontos képet kap a kutya helyzetéről és mozgásáról, mely további költségek nélkül bármikor frissíthető. A TEK 2.0 3 év garanciát biztosít.

 

 

Legfőbb jellemzői:

 • Kompakt adókészülék - azonnal rögzíti a kutya aktuális helyzetét, továbbá aktuális sebességét (maximálisan 21 kutya), 16 km-es hatótávolsággal.
 • A modern HopTek ™ technológia segítségével a topográfiai térképek pontosan rögzítik a kutya mozgását a terepen. 2 műholdat használ helymeghatározáshoz  (GPS és GLONASS).
 • A készülék teljesen vízálló.
 • DryTek technológiának köszönhetően 7,5 méteres vízmélységig meríthető.
 • Piacvezető készülék 2 órás töltési idővel, 24 órás működési idővel.
 • Aktuális helyzet frissítése 3 másodpercenként (állítható frissítési idő).
 • További nyakörv megvásárlásával akár 21 kutya figyelemmel kísérhető.
 • Hatótávolsága 16 km.
 • 1:100 000 méretarányú topográfiai térképek.
 • A kutya aktuális sebességének, irányának, távolságának kimutatása.
 • Minden kutya (nyakörv) saját színnel és névvel jelölve.
 • 3 év garancia.

 


Iránytű  és terep-pontok

 • Beépített elektronikus 3 tengelyes pálya iránytű
 • Akár 1000 pályapont mentése
 • A kutya jelenlegi pozíciójának és az Ön helyzetének tárolása pályapont és navigációként egy megadott pontra.

 

Hangfunkció

 • Hallható visszajelzés a kutyák tevékenységéről a képernyőn megadott sorrendben.
 • Jelenti a kutyák nevét, figyelmeztetéseket (hogyan áll, ugat), az irányt, a távolságot és a mozgássebességet
 • Beállítás: off vagy frissítés 1, 2 vagy 5 percenként.

 

Hatótávolság

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training kiképző és helymeghatározó nyakörv hatótávolsága 16 km. A készülék a legigényesebb körülményeknek megfelelően lett megtervezve. A modern HopTek ™ technológia segítségével a topográfiai térképek pontosan rögzítik a kutya mozgását a terepen. 2 műholdat használ helymeghatározáshoz  (GPS és GLONASS).

 

A működés (korrekció) típusa 

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training korrekcióként hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust használ, mely 99 szinten állítható. További funkciók: rövid impulzus, hosszú impulzus és folyamatosan növekvő impulzus.

 

Energiaellátás

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training adó- és vevőkészüléke cserélhető és tölthető Lithium-Ion akkumulátorral rendelkezik. Kapacitásuk 2000mAh (vevő), 4400mAh (adó). Aktív használat mellett, néhány napig bírja az akkumulátor. A kettős hálózati töltő segítségével bármikor újratölthető és a töltés ideje 2 óra.

 

Vízállóság

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training a DryTek technológiának köszönhetően teljes mértékben vízálló és meríthető vevő- és adókészülékkel rendelkezik (7,5 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár).

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyakörv bővíthető 21 kutya képzésére és helymeghatározására egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training kiváló minőségű, megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik, melynek köszönhetően képezheti kutyáját nappal és sötétben is. A kijelző az összes fontos információt tartalmazza - térkép, a kutya távolsága, sebessége, korrekció típusa, kutyák száma, impulzusok ereje, jel ereje, energiaszint.

 

A nyakörv hossza

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyakörve kiváló minőségű, gumibevonattal ellátva. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 6,5 cm, magassága 14 cm, mélysége 3,8 cm és a súlya 295 gramm. A vevő szélessége 9,4 cm, magassága 3,4 cm, mélysége 3,9 cm és a súlya 190 gramm.

 
Technické parametry

Hmotnost vysílače 295 g
Dosah obojku 16 km
Nabíjení dobíjecí
Životnost přijímače 1 - 5 days
Životnost vysílače 1 - 5 days
Vodotěsnost ponořitelný
Zobrazení mapy
Navigační systém GPS
Funkce GPS + zvuk + vibrace + puls
Kompas igen
Hmotnost přijímače 190 g
Dotykový displej nem
Počet psů 1 - 21
Síla impulzu 99
Délka obojku 20 - 70 cm
Akumulátor v přijímači 2000 mAh
Akumulátor ve vysílači 4400 mAh
Rozměry přijímače 9,4 x 3,4 x 3,9 cm
Rozměry vysílače 6,5 x 14 x 3,8 cm
Frekvence 163 - 170 MHz

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.