Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyomkövető és kiképző nyakörv

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyakörv egy forradalmian új és egyedülálló megoldás a világon, mely GPS és elektronikus kiképzőnyakörv ötvözete. A TEK 2.0 segítségével akár 16 km-es távolságból is képezheti és figyelemmel kísérheti kutyáját. A teljes eszköz újratölthető, 7,5 méteres vízmélységig meríthető. A készülék a legigényesebb körülményeknek megfelelően lett megtervezve.

További információk ›

Na cestě 2 kusů Megrendelések 06:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 6. 6.
486 575 Ft 402 129 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P1104
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyakörv egy forradalmian új és egyedülálló megoldás a világon, mely GPS és elektronikus kiképzőnyakörv ötvözete. Az új SportDog TEK 2.0 fejlettebb nyomkövetési technológiát kínál, mely megbízhatóbb és pontosabb, mint valaha. Élvezze a maximális kontrolt kutyája felett vagy akár 21 kutya felett (tartalék TEK 2.0 vevőkészülék hozzáadásával). A Tek 2.0 prémium funkciók kombinációját kínálja a kutya helymeghatározásával együtt egy előre telepített és teljes színű 1:100 000-es térképrendszerrel. Egyszerűen fogalmazva, egyetlen más rendszer sem képes ekkora pontossággal szemmel tartani házi kedvencét. A készülék kiválóan alkalmas bármilyen terepre, hatótávolsága 16 km. A SportDog TEK 2.0 fejlett HopTek ™ technológiával lett ellátva, mely egyesíti a GPS + GLONASS navigációt (műholdak). Az adókészülék egy elektromos iránytű segítségével ellenőrzi a kutya mozgását és az aktuális mozgássebességet a terepen. Az összes alkatrész teljesen vízálló és a DryTek technológiának köszönhetően 7,5 méteres vízmélységig meríthető. Az 1:100 000 topográfiai térképnek köszönhetően mindig pontos képet kap a kutya helyzetéről és mozgásáról, mely további költségek nélkül bármikor frissíthető. A TEK 2.0 3 év garanciát biztosít.

 

 

Legfőbb jellemzői:

 • Kompakt adókészülék - azonnal rögzíti a kutya aktuális helyzetét, továbbá aktuális sebességét (maximálisan 21 kutya), 16 km-es hatótávolsággal.
 • A modern HopTek ™ technológia segítségével a topográfiai térképek pontosan rögzítik a kutya mozgását a terepen. 2 műholdat használ helymeghatározáshoz  (GPS és GLONASS).
 • A készülék teljesen vízálló.
 • DryTek technológiának köszönhetően 7,5 méteres vízmélységig meríthető.
 • Piacvezető készülék 2 órás töltési idővel, 24 órás működési idővel.
 • Aktuális helyzet frissítése 3 másodpercenként (állítható frissítési idő).
 • További nyakörv megvásárlásával akár 21 kutya figyelemmel kísérhető.
 • Hatótávolsága 16 km.
 • 1:100 000 méretarányú topográfiai térképek.
 • A kutya aktuális sebességének, irányának, távolságának kimutatása.
 • Minden kutya (nyakörv) saját színnel és névvel jelölve.
 • 3 év garancia.

 


Iránytű  és terep-pontok

 • Beépített elektronikus 3 tengelyes pálya iránytű
 • Akár 1000 pályapont mentése
 • A kutya jelenlegi pozíciójának és az Ön helyzetének tárolása pályapont és navigációként egy megadott pontra.

 

Hangfunkció

 • Hallható visszajelzés a kutyák tevékenységéről a képernyőn megadott sorrendben.
 • Jelenti a kutyák nevét, figyelmeztetéseket (hogyan áll, ugat), az irányt, a távolságot és a mozgássebességet
 • Beállítás: off vagy frissítés 1, 2 vagy 5 percenként.

 

Hatótávolság

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training kiképző és helymeghatározó nyakörv hatótávolsága 16 km. A készülék a legigényesebb körülményeknek megfelelően lett megtervezve. A modern HopTek ™ technológia segítségével a topográfiai térképek pontosan rögzítik a kutya mozgását a terepen. 2 műholdat használ helymeghatározáshoz  (GPS és GLONASS).

 

A működés (korrekció) típusa 

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training korrekcióként hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust használ, mely 99 szinten állítható. További funkciók: rövid impulzus, hosszú impulzus és folyamatosan növekvő impulzus.

 

Energiaellátás

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training adó- és vevőkészüléke cserélhető és tölthető Lithium-Ion akkumulátorral rendelkezik. Kapacitásuk 2000mAh (vevő), 4400mAh (adó). Aktív használat mellett, néhány napig bírja az akkumulátor. A kettős hálózati töltő segítségével bármikor újratölthető és a töltés ideje 2 óra.

 

Vízállóság

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training a DryTek technológiának köszönhetően teljes mértékben vízálló és meríthető vevő- és adókészülékkel rendelkezik (7,5 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár).

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyakörv bővíthető 21 kutya képzésére és helymeghatározására egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training kiváló minőségű, megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik, melynek köszönhetően képezheti kutyáját nappal és sötétben is. A kijelző az összes fontos információt tartalmazza - térkép, a kutya távolsága, sebessége, korrekció típusa, kutyák száma, impulzusok ereje, jel ereje, energiaszint.

 

A nyakörv hossza

A SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyakörve kiváló minőségű, gumibevonattal ellátva. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 6,5 cm, magassága 14 cm, mélysége 3,8 cm és a súlya 295 gramm. A vevő szélessége 9,4 cm, magassága 3,4 cm, mélysége 3,9 cm és a súlya 190 gramm.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

GPS nyakörvek Nyakörvek Kutyáknak Márka szerint SportDog Használat szerint Professzionális Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter 300 - 600 méter 600 - 1000 méter 1000 - 1500 méter 1500 - 2000 méter 2000 - 3000 méter 3000 méter felett Márka szerint SportDog Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Vízbe meríthető Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának 3 kutyának 4 kutyának 5 kutyának 6 vagy több kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Zobrazení mapa
Polohování rádio + satelity
Dosah 16 km
Počet psů 1 - 20 psů
Vodotěsnost ponořitelný
Nabíjení dobíjecí
Funkce Zvuk, Impuls, GPS, Vibrace
Plemeno střední, velké, největší
Dosah obojku 16 km
Funkce GPS + zvuk + vibrace + puls
Navigační systém GPS
Zobrazení mapy
Vodotěsnost ponořitelný
Životnost vysílače 1 - 5 days
Životnost přijímače 1 - 5 days
Hmotnost vysílače 295 g
Hmotnost přijímače 190 g
Rozměry vysílače 6,5 x 14 x 3,8 cm
Rozměry přijímače 9,4 x 3,4 x 3,9 cm
Akumulátor ve vysílači 4400 mAh
Akumulátor v přijímači 2000 mAh
Nabíjení dobíjecí
Délka obojku 20 - 70 cm
Síla impulzu 99
Počet psů 1 - 21
Dotykový displej nem
Kompas igen
Frekvence 163 - 170 MHz
Úrovně pulsu 99
Platba za služby Ne
Vízálló védelem Cseppálló, Vízálló, Vízbe meríthető
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak, A legnagyobb kutyáknak
Vízálló védelem cseppálló, vízhatlan, vízbe meríthető

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyomkövető és kiképző nyakörv
Változatok (1)
pro 1 psa

SportDog TEK 2.0 Tracking & Training nyomkövető és kiképző nyakörv

Na cestě 2 kusů, kedden 6. 6. Önnél
486 575 Ft

Összehasonlítás