Garmin Alpha 50 + T5 mini + EU Térkép

A Garmin Alpha 50 a legújabb generációjú nyomkövető rendszer érintőképernyővel és vadonatúj T5 nyakörvvel. GPS, GLONASS és VHF technológia kombinációja, melynek köszönhetően nyomon követheti házi kedvence minden lépését vadászat, sétáltatás vagy mentés közben, nehezebb terepen is.

Výběr varianty produktu

475 245 Ft 392 765 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Garmin Alpha 50 + T5 mini + EU Térkép

A Garmin Alpha 50 a legújabb generációjú nyomkövető rendszer érintőképernyővel és vadonatúj T5 nyakörvvel. GPS, GLONASS és VHF technológia kombinációja, melynek köszönhetően nyomon követheti házi kedvence minden lépését vadászat, sétáltatás vagy mentés közben, nehezebb terepen is.  A tökéletes jelvétel érdekében a vevőkészülék GPS/GLONASS technológiával lett ellátva. 

 

A GARMIN Alpha 50 legfőbb előnyei

EGYSZERRE AKÁR 20 KUTYA KÖVETÉSE - további nyakörv megvásárlásával, egyszerre akár 20 kutyát figyelhet.
A NYAKÖRV HELYZETÉNEK GYORS FRISSÍTÉSE - 2,5 másodpercenként frissítheti a nyakörv pontos helyzetét.
DISTANCE ALERTS - beállíthatja a zóna sugarát és amennyiben a kutya elhagyja a kijelölt területet, figyelmeztetés érkezik.
VADÁSZAT FELMÉRÉSE - minden vadászat vagy sétáltatás külön külön értékelhető mindegyik nyakörvnél. Részletes áttekintést nyerhet a távolságról, időről, stb.

  • A Garmin Alpha 50 ANT + vezeték nélküli interfésszel rendelkezik, külső érzékelők, pl. hőmérséklet-érzékelők csatlakoztatásához.
  • Újdonság a DriveTrack 70LM technológia autó navigációhoz és fénix 3 sorozatú karórához. A DriveTrack 70LM segítségével párosíthatja autója navigációs rendszerét az Alpha 50 készülékkel és út közben navigálhat, továbbá az autó navigációs rendszerén kísérheti figyelemmel kutyája helyzetét. A kutya helymeghatározása a 7" kijelzőn nagyon egyszerű. Karórával történő párosítás esetén, a karóra kijelzőjén az alapvető információk jelennek meg a nyakörvről.
  • Az Alpha 50 egyszerűen, USB kábel segítségével csatlakoztatható PC/MAC készülékéhez. BaseCamp alkalmazás segítségével megoszthatja, tervezheti vagy elemezheti az útvonalakat, stb.
  • A Garmin Alpha 50 3D iránytűvel és micro SD kártyaleolvasóval lett ellátva. A micro SD kártyanyíláson keresztül, bármilyen TOPO kiadású térkép telepíthető. A készülék TOPO Euro térképpel rendelkezik. Szükség esetén a Garmin.cz weboldalon részletesebb térkép is megvásárolható. A TOPO Euro 42 európai állam térképét foglalja magába, digitális térkép (1:100 000, részletes úthálózat). A készülék nem rendelkezik automata útvonaltervezéssel (autorouting).
    * az országon belüli lefedettség változhat, a ciprusi lefedettség nem foglalja magában az úthálózatot. © EEA, Koppenhága, 2007.
  • Az Adventures alkalmazásnak köszönhetően megoszthatja élményeit, kedvenc helyeit és történeteit további felhasználóval, barátaival családtagjaival.

 

A GARMIN T5 GPS nyakörv további előnyei

MORE CONTROL - távolról, szükség szerint, hangjelzéssel vagy rezgéssel figyelmeztetheti kutyáját.
HIGH UPDATE RATE - 2,5 másodpercenként frissítheti a nyakörv pontos helyzetét.
REMOTE LIGHT - integrált LED dióda a nyakörvön, a magasabb biztonság és jobb láthatóság érdekében (jól látható akár 90 méteres távolságból is).
RESCUE MODE - a nyakörv automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol, mellyel jelentősen meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

 

 

 

 


Hatótávolság

A GPS és GLONASS műholdas jeleknek köszönhetően a helymeghatározás nagyon pontos, nehezebb körülmények között is. A nyakörv hatótávolsága, tereptől függően 6,5 km.

 

 

Vízállóság

A készülék teljes mértékben vízálló. Nem okoz gondot eső, hó vagy saras terület sem. Rossz időjárási körülmények között is figyelheti kutyáit.

 

 

Kutyák száma

További nyakörv megvásárlásával, a készülék egyszerre akár 20 kutya követésére is alkalmas. Az adatok frissíthetők 2,5 - 5 - 10 - 30 vagy 120 másodpercenként.

 

 

Kijelző

Színes érintőkijelzővel lett ellátva (kesztyűben is érzékeli ujjait). Képátló 2,6” (6,6 cm); képfelbontás 160 x 240 pixel.

 

 

Energiaellátás

A készülék hagyományos AA elemre működik (a csomag nem tartalmazza az elemeket), mely használattól függően 20 óráig bírja.

 

 

A nyakörv hossza

A Garmin Alpha 50 + T5 műanyagból készült, kiváló minőségű, tartós nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 57,5 cm.

 

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 6,1 cm, magassága 16 cm, mélysége 3,6 cm és a súlya 260,1 g (akkumulátorral). A vevőkészülék szélessége 7,8 cm, magassága 4,5 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 198 g.

 

 

 

 
Technické parametry

Podpora externí antény igen
Dotykový displej nem
Nabíjení dobíjecí + na baterie
Životnost přijímače 20 - 40 hours
Životnost vysílače 20 hours
Vodotěsnost ponořitelný
Zobrazení mapy
Navigační systém GPS + GLONASS
Integrovaná paměť 4.0 GB
Kompas igen
Předinstalovaná mapa TOPO EU + CZ/SK
Možnost přidání map igen
Displej 2,6" (6,6 cm), 160 x 240 px
Počet psů 1 - 20
Délka obojku 24 - 35,5 cm
Akumulátor ve vysílači 2 x AA/NiMH
Rozměry přijímače 7,8 x 4,5 x 3,5 cm
Rozměry vysílače 6,1 x 16 x 3,6 cm
Hmotnost přijímače 219 g
Hmotnost vysílače 250 g
Frekvence 155,450 - 155,475 MHz

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.