Garmin Alpha 100 + T5 + EU Mapy
Garmin Alpha 100 + T5 + EU MapyGarmin Alpha 100 + T5 + EU Mapy Zobraz video
Sleva
32 175 Ft

Garmin Alpha 100 + T5 + CZ/EU Térkép

Akce

A Garmin Alpha 100 a legújabb generációjú nyomkövető rendszer érintőképernyővel és vadonatúj T5 nyakörvvel. GPS, GLONASS és VHF technológia kombinációja, melynek köszönhetően nyomon követheti házi kedvence minden lépését vadászat, sétáltatás vagy mentés közben, nehezebb terepen is.

Výběr varianty produktu

Původně 418 115 Ft 385 940 Ft 318 960 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Garmin Alpha 100 + T5 + CZ/EU Térkép

A Garmin Alpha 100 a legújabb generációjú nyomkövető rendszer érintőképernyővel és vadonatúj T5 nyakörvvel. GPS, GLONASS és VHF technológia kombinációja, melynek köszönhetően nyomon követheti házi kedvence minden lépését vadászat, sétáltatás vagy mentés közben, nehezebb terepen is.  A tökéletes jelvétel érdekében a vevőkészülék GPS/GLONASS technológiával lett ellátva. 

 

A GARMIN Alpha 100 legfőbb előnyei

EMERGENCY ALERT - figyelmeztetés veszély esetén: az Alpha 100 felhasználói egyszerűen megoszthatják aktuális helyzetüket és veszély esetén riaszthatják a további felhasználókat.
DISTANCE ALERTS - beállíthatja a zóna sugarát és amennyiben a kutya elhagyja a kijelölt területet, figyelmeztetés érkezik.
ALPHA TRACKING - További Alpha 100 felhasználó aktivitásának figyelése.

  • A Garmin Alpha 100 ANT + vezeték nélküli interfésszel rendelkezik, külső érzékelők, pl. hőmérséklet-érzékelők csatlakoztatásához.
  • Az Alpha 100 egyszerűen, USB kábel segítségével csatlakoztatható PC/MAC készülékéhez. BaseCamp alkalmazás segítségével megoszthatja, tervezheti vagy elemezheti az útvonalakat, stb.
  • A Garmin Alpha 100 3D iránytűvel és micro SD kártyaleolvasóval lett ellátva. A micro SD kártyanyíláson keresztül, bármilyen TOPO kiadású térkép telepíthető. A készülék TOPO Euro térképpel rendelkezik. Szükség esetén a Garmin.cz weboldalon részletesebb térkép is megvásárolható. A TOPO Euro 42 európai állam térképét foglalja magába, digitális térkép (1:100 000, részletes úthálózat). A készülék nem rendelkezik automata útvonaltervezéssel (autorouting).
    * az országon belüli lefedettség változhat, a ciprusi lefedettség nem foglalja magában az úthálózatot. © EEA, Koppenhága, 2007.
  • Az Adventures alkalmazásnak köszönhetően megoszthatja élményeit, kedvenc helyeit és történeteit további felhasználóval, barátaival családtagjaival.

 

A GARMIN T5 GPS nyakörv további előnyei

MORE CONTROL - távolról, szükség szerint, hangjelzéssel figyelmeztetheti kutyáját (kb. 10 méteres távolságból).
HIGH UPDATE RATE - 2,5 másodpercenként frissítheti a nyakörv pontos helyzetét.
REMOTE LIGHT - integrált LED dióda a nyakörvön, a magasabb biztonság és jobb láthatóság érdekében (jól látható akár 90 méteres távolságból is).
RESCUE MODE - a nyakörv automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol, mellyel jelentősen meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

 

 

A készülk VHF rádiótechnológiát használ a kutya helyzetének meghatározására. A rádiójeles VHF berendezések használata Európában szabályokhoz kötött.

 


Hatótávolság

A GPS és GLONASS műholdas jeleknek köszönhetően a helymeghatározás nagyon pontos, nehezebb körülmények között is. A nyakörv hatótávolsága, tereptől függően 14,5 km.

 

 

Vízállóság

A készülék teljes mértékben vízálló. Nem okoz gondot eső, hó vagy saras terület sem. Rossz időjárási körülmények között is figyelheti kutyáit.

 

 

Kutyák száma

További nyakörv megvásárlásával, a készülék egyszerre akár 20 kutya követésére is alkalmas. Az adatok frissíthetők 2,5 - 5 - 10 - 30 vagy 120 másodpercenként.

 

 

Kijelző

Színes érintőkijelzővel lett ellátva (kesztyűben is érzékeli ujjait). Képátló 3” (7,6 cm); képfelbontás 240 x 400 pixel.

 

 

Energiaellátás

A készülék újratölthető Li-ion elemre működik, mely használattól függően 20 óráig bírja. Kapacitása 2000 mAh (3,7V).

 

 

A nyakörv hossza

A Garmin Alpha 100 + T5 műanyagból készült, kiváló minőségű, tartós nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 57,5 cm.

 

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 6,1 cm, magassága 16 cm, mélysége 3,6 cm és a súlya 250 g (akkumulátorral). A vevőkészülék szélessége 8,9 cm, magassága 4,4 cm, mélysége 4,7 cm és a súlya 265 g.

 


  
Technické parametry

Podpora externí antény igen
Kompas igen
Napájení nabíjecí
Výdrž přijímače 20 - 40 hodin
Výdrž vysílače 20 hodin
Vodotěsnost ponořitelný
Zobrazení mapové
Navigační systém GPS + GLONASS
Funkce GPS + bezpečnostní zóna + světlo + zvuk
Dosah obojku 14,5 km
Integrovaná paměť 4.0 GB
Dotykový displej igen
Možnost přidání map igen
Předinstalovaná mapa TOPO EURO + SK/CZ
Displej 3" (7,6 cm), 240 x 400 px
Počet psů 1 - 20
Délka obojku 57,5 cm
Baterie ve vysílači 2000 mAh
Rozměry přijímače 8,9 x 4,4 x 4,7 cm
Rozměry vysílače 6,1 x 16 x 3,6 cm
Hmotnost přijímače 265 g
Hmotnost vysílače 250 g
Frekvence 155,450 - 155,475 MHz

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.