Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

BAZÁR - Pawbo Spring itatókút

A Pawbo Spring az első intelligens itatókút, mely 3 liter kapacitású tartállyal és beépített kamerával rendelkezik. Mobilalkalmazás segítségével képes figyelemmel kísérni a háziállat ajánlott napi vízmennyiség bevitelét. Az ergonomikus kialakítású, döntött szökőkút lehetővé teszi a háziállat számára, hogy kényelmesen, állva fogyaszthassa a vizet. A szökőkút rendkívül csendes motorral és kiváló minőségű szűrőrendszerrel lett ellátva, mely biztosítja, hogy a víz folyamatosan friss és tiszta maradjon.

További információk ›

Raktáron 1 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

54 775 Ft 45 268 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53341
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
BAZÁR - Pawbo…
54 775 Ft

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

A Pawbo Spring az első intelligens szökőkút, mely beépített kamerával rendelkezik és egy mobilalkalmazás segítségével figyelemmel kísérheti házi kedvence ajánlott napi vízmennyiségének bevitelét. A beépített kamera automatikusan rögzíti a videókat a kutya vagy a macska ivásairól, melyeket mobiltelefonján lejátszhat. Az ergonomikus kialakítású, döntött szökőkút lehetővé teszi a háziállat számára, hogy kényelmesen, állva fogyaszthassa a vizet. A szökőkút rendkívül csendes motorral rendelkezik. A víztartály karbantartása nem igényes, kivehető, így könnyedén megtisztítható. A tartály kapacitása 3 liter. A háromrétegű szűrő mindig friss és tiszta vizet biztosít háziállatainak, baktériumok és kellemetlen szagok nélkül.

Legfőbb funkciók:

  • Figyelemmel kíséri és javaslatot ad házi kedvence napi vízmennyiségének felvételéről. Ha egynél több háziállata van, külön figyelemmel kísérheti az egyes háziállatokat.
  • A 15 fokos dőlésszög lehetővé teszi, hogy a háziállatok állva fogyaszthassák a vizet. Kényelmes helyzetben történő ivás megakadályozza a gerinc sérüléseit.
  • A háromrétegű szűrő gyorsan kiszűri a nyálat, az élelmiszer-maradványokat, a szőrszálakat és az olajat, valamint eltávolítja azokat a vízből. Ennek köszönhetően folyamatosan friss és tiszta vizet biztosít kedvencének.
  • Alacsony vízjelzés vagy szűrőcsere. Ha a vízszint túl alacsony, a motor automatikusan kikapcsol.
  • A beépített kamera automatikusan rögzíti házi kedvence ivásával kapcsolatos videókat, melyeket a mobilalkalmazáson keresztül visszajátszhat vagy megoszthat ismerőseivel (csak az iPuppyGo-t viselő háziállatok esetében működik).
  • A tartály kivehető része lehetővé teszi az egyszerű újratöltést és a lekerekített sarkok az itató tisztítását.
  • A szökőkút rendkívül csendes motorral rendelkezik.
  • iPuppyGo aktivitásmonitor - az alvás, a hangulat, az aktivitás és az elfogyasztott víz mennyiségére vonatkozó adatok.
  • Az itatókút kapacitása 3 liter, méretei: mélysége 2,5 x szélessége 24,3 x magassága 25,8 cm és a súlya 2,3 kg.

 

Pawbo alkalmazás

Miután letöltötte a Pawbo Spring alkalmazást, sikeresen párosította azt a Pawbo Spring itatókúttal és használni kezdi, az alkalmazás kiszámítja kedvencének napi ajánlott vízmennyiség fogyasztását. Ez automatikusan figyeli az elfogyasztott vízmennyiséget és értesítéseket küld az alkalmazáson keresztül mobiltelefonjára. A szökőkútban található beépített kamera automatikusan rögzíti az ivással kapcsolatos videókat, melyeket megoszthat családjával és barátaival. Csak hitelesített felhasználók férhetnek hozzá az adatokhoz és a videókhoz. A magánélet védelme érdekében a kamera kizárólag az ivással kapcsolatos videókat rögzíti.

A Pawbo Spring App elérhető itt: iOS App Store és Android Google Play.

 

 

Pawbo szűrőrendszer

A kutatások kimutatták, hogy sokkal egészségesebb az állatok számára, ha tiszta vizet fogyasztanak. A háromrétegű szűrő kiszűri a kellemetlen szagokat, mellyel arra ösztönzi az állatot, hogy nagyobb mennyiségű vizet fogyasszon. A szűrő cseréje a használat gyakoriságától függ, azonban ha hosszabb ideig nem cseréli a szűrőt, negatív hatással lehet a víz minőségére. Javasoljuk, hogy a szűrőt havonta 1 alkalommal cserélje ki. Több háziállattal rendelkező gazdiknak javasoljuk, hogy gyakoribb intervallumban cseréljék a szűrőt.

A szűrő méretei: 14,3 x 4 x 8 cm

iPuppyGo aktivitásmonitor

A csomag magában foglalja a legújabb aktivitásfigyelőt is, amely figyelemmel kíséri háziállatainak egészségét. A kis súlyú, 35 mm átmérőjű iPuppyGo-t a nyakörvén visel majd házi kedvence, mely egy kis, rugalmas gumiszalaggal rögzíthető a kutya vagy a macska nyakörvéhez. Az alkalmazáson keresztül ellenőrizheti az alvás mennyiségét, elfogyasztott vízmennyiséget, kedvence aktivitását. Az iPuppyGo alkalmazás segítségével nagyszerű díjakért játszhat, miközben sétáltatja négylábú kedvencét.

Az IPuppyGo alkalmazás letölthető itt iOS App Store és Android Google Play.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Egyéb bazár termékek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Objem vody 3 litry
méret Kiskutyáknak, Közepes kutyáknak, Macskáknak

Kapcsolódó termékek

Sleva 15% s kódem BAZ15
Iglu pro kočky Reedog Light Paw
Változatok (1)
Lehce

BAZÁR - Iglu macskaágy Reedog Light Paw M

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
15 995 Ft

Összehasonlítás

Sleva 15% s kódem BAZ15
Változatok (1)
Rozbal

BAZÁR - Adókészülék Petrainer PET998N

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
22 460 Ft

Összehasonlítás

Sleva 15% s kódem BAZ15
Matrace pro psa Reedog Thin Beige
Változatok (1)
Lehce

BAZÁR - Kutyapárna Reedog Thin Beige Point XL

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
18 565 Ft

Összehasonlítás

Sleva 15% s kódem BAZ15
Változatok (1)
Zánovn

BAZÁR - Petkit Fresh Element 3 automata etető kutyáknak és macskáknak 5 l

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
72 550 Ft

Összehasonlítás

Változatok (1)
Zánovn

BAZÁR - Petwant F6 - automata tápadagoló 6 adag

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
45 080 Ft

Összehasonlítás

Változatok (1)
Lehce

BAZÁR - ANIMO - aktivitás monitor

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
25 690 Ft

Összehasonlítás

Akce
Sleva 15% s kódem BAZ15
Változatok (1)
Zánovn

BAZÁR - EYENIMAL szőrnyíró házi kedvenceknek

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
38 615 Ft

Összehasonlítás

Sleva 15% s kódem BAZ15
Változatok (1)
Lehce

BAZÁR - Petkit Fresh Element Mini automata etető - tápadagoló

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
82 245 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek

Változatok (1)
Rozbal

BAZÁR - Pawbo Spring itatókút

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
54 775 Ft

Összehasonlítás