Patpet F300 láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv

Nejprodávanější

A Patpet F300 egy láthatatlan vezeték nélküli kerítést és kiképző nyakörv kombinációja. A kerítés funkciónak köszönhetően nem szökik meg házi kedvence és a kiképző nyakörvvel képezheti például séta közben. A 300 méteres hatótávolságú készülék hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal lett ellátva. A láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv újratölthető és a vevőkészülék vízálló.

Výběr varianty produktu

72 670 Ft 60 060 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Patpet F300 láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv

A Patpet F300 egy láthatatlan vezeték nélküli kerítést és kiképző nyakörv kombinációja. A kerítés funkciónak köszönhetően nem szökik meg házi kedvence és a kiképző nyakörvvel képezheti például séta közben. A 300 méteres hatótávolságú készülék hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal lett ellátva (6 szintű). A láthatatlan kerítés és kiképző nyakörv újratölthető és a vevőkészülék vízálló. A Patpet F300 megfelel közepes és nagytestű kutyafajták számára, 15 kg felett. 

Kutyakerítés

A láthatatlan kerítés hang- és 6 szinten állítható impulzusfunkcióval rendelkezik. A zónát egyszerűen beállíthatja a mínusz és a plusz gomb megnyomásával, 30–300 m távolságban. Ha a kutya belép a tiltott zónába, először egy hangjelzés figyelmezteti. Amennyiben nem fordul vissza és tovább halad, a nyakörv vevőkészüléke impulzus korrekcióval figyelmezteti a kutyát. Ez a korrekció automatikusan növekszik, attól függően, hogy mennyire közelíti meg a zóna határait. Minél közelebb kerül a kutya a tiltott zónához, annál erősebb a korrekció. A kerítés korlátlan számú kutya számára használható.

Kiképző nyakörv

A Patpet F300 alkalmas a kutya képzéséhez alapszintű terepen, mint például a kertben, parkban vagy kiképző terep. A 300 méteres hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya képzéséhez. A Patpet F300 hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal rendelkezik. Az egyes funkciók a plusz és a mínusz gombokkal állíthatók, 6 szinten. A kiképző nyakörv a kerítés alapegységével vezérelhető, ahol az összes funkciónak külön gombja van. Ez biztosítja az edzés során szükséges gyors reagálást. A vevő és az alap is újratölthető a kettős USB töltővel. További vevő megvásárlásával egyszerre akár 3 kutya számára is bővíthető.

 


Zóna beállítása

A Patpet F300 rendelkezik figyelmeztető és korrekciós zónával. A zónák az előre beállított távolságok szerint állíthatók.

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet F300 6 szintű elektrosztatikus impulzus, rezgés és hangjelzés korrekciókkal lett ellátva. Ideális közepes és nagytestű kutyák számára. A láthatatlan kerítés funkció hangjelzés és impulzus korrekcióval rendelkezik.

 

Hatótávolság

A Patpet F300 kiképző nyakörvvel 300 méteres hatótávolságon belül képezheti a kutyát.

 

 

Energiaellátás

Az elektromos kerítés adókészüléke és vevőkészüléke cserélhető és újratölthető Lítium ion akkumulátorral lett ellátva. Kapacitásuk 400 mAh, mely 2-3 órán belül feltöltődik. Az adó egyetlen feltöltéssel több napig is bírja. A kettős hálózati töltővel egyszerre újratöltheti a készüléket.

 

Vízállóság

A Patpet F300 vevőkészüléke vízálló és rövid ideig vízbe meríthető. Alkalmas nedves terepeken, esőben, hóban. Az alapegységet javasoljuk száraz, védett területre helyezni. Elhelyezheti a szabadban is, de védeni kell az esőtől és hótól.

 

A vezérelhető kutyák száma

További vevőkészülék megvásárlásával az alapegységhez egyszerre 3 kutya is csatlakoztatható.

 

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. Hossza maximálisan 72cm-ig állítható. 

 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 8 cm, magassága 12 cm, mélysége 3 cm, súlya 130 gramm. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 7 cm, mélysége 3 cm és a súlya 63 gramm elemmel együtt.
Technické parametry

Impulzusok ereje 6
Rezgések ereje 6
Hangerő 6
Vevőegység méretei 4 x 7 x 3 cm
Telek kerülete 300 m
Vevőegység súlya 55 g
Vízálló védelem cseppálló
Funkció impulzus, hangjelzés, rezgés
Tápellátás Tölthető

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.