Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Nano Protech - elektronika védelme nedvességgel szemben

A NANOPROTECH Electric az összes elektromos rendszert megvédi az oxidációtól, nedvességtől, rövidzárlattól. A nanotechnológia fejlődésének köszönhetően jelentősen meghosszabbíthatják a készülék élettartamát, így megtakaríthatja a karbantartási, szervizelési és javítási költségeket. Emellett képes eltávolítani a nedvességet a vízzel megrongálódott készülékekből, megújítja működésüket és védelmet nyújt további korrózióval szemeben.

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 15. 4. 12:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 17.

5 400 Ft 4 462 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P7457
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Nano Protech - elektronika védelme nedvességgel szemben
Nano Protech -…
5 400 Ft

Termék leírása

A NANOPROTECH Electric spray nanorészecskéket tartalmaz, melyek áthatolhatatlan szigetelőréteget képeznek az elektromos részek felületén. Megakadályozza a nedvesség behatolását és megelőzi az oxidációt. Ezenkívül szigeteli a vezetőket és megakadályozzák a rövidzárlatot. A nanorészecskék áthatolhatnak a már meglévő korróziós rétegen is és így megkönnyíti a korróziós réteg eltávolítását. Alkalmas minden fém felületre, alacsony és magas feszültségű érintkezőkre.

Védelem a rövidzárlattal szemben

Az elektromos alkatrészeket vékony rétegű nanorészecskék szigetelik és védik a nedvességgel szemben. Ha a készülékbe víz hatol, nem következik be rövidzárlat. Ezenkívül védeni fogja további oxidációtól és nagyban növeli a biztonságos használatot, különösen nedves környezetben. Elkerülheti az elektromos áram által okozott sérüléseket.

 

Védelem oxidációval szemben

A nedvesség okozta oxidációnak köszönhetően az elektromos készülékek élettartama jelentően csökken. A NANOPROTECH Electric azonban megakadályozza ezt. Korrózió által károsodott felületekre is alkalmazható, mivel hatékonyan eltávolítja az oxidációt.

  

Elsősegély a nedves elektronikához

A NANOPROTECH Electic képes helyreállítani a sérült készülékek működését. Ha hasonló helyzetbe kerülne, a lehető leghamarabb szét kell szedni a készüléket és NANOPROTECH Electric spray-el lefújni a sérült részt. A nanorészecskék 15 percen belül kitaszítják a nedvességet és védőréteget hoznak létre a felületen. Ennek köszönhetően az készülék továbbra is működni fog, mint korábban és védve lesz az oxidációval szemben.

  

Visszaállítja az érintkezést

A régebbi készülékek esetében gyakran megszakad a kapcsolat az egyes alkatrészek között, oxidáció vagy nedvesség miatt. A NANOPROTECH Electric használatával a nanorészecskék feloldják az oxidált érintkezési pontokat, melynek köszönhetően meghosszabbítják a készülék élettartamát.

 

Agresszív környezetben is védelmet nyújt

Az elektromos készülékeket különösen károsítja pl. a sós víz, klóros víz vagy a savas eső (tengerparton, medencék közelében vagy téli hónapokban). A NANOPROTECH Electric kiszorítja a vizet. Tartósan véd a behatoló nedvesség ellen. Oldja az oxidált érintkezési pontokat és tartósan védi azokat rozsda és korrózió ellen.

 

Műszaki adatok:

  • Szigetelés és korrózió elleni védelem
  • Ellenáll a hőmérsékletnek -80 °C és +160 °C között
  • Megközelítőleg 1 évig hat
  • Felhasználási mennyiség: kb 40 ml 1 m2-re
  • Tartalom: 150 ml

A termék a következő kategóriákba sorolt

Tartozékok Kiegészítők

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek

Gumi töltősapka SportDOG adókészülékhez

Raktáron, szerdán 4. 17. Önnél
2 940 Ft

Összehasonlítás

Műanyag koffer Dogtra

Raktáron, szerdán 4. 17. Önnél
10 675 Ft

Összehasonlítás

Tömítőgyűrű (d-control, d-fence)

1 hét, csütörtökön 4. 25. Önnél
915 Ft

Összehasonlítás

Aetertek tesztdióda

Raktáron, szerdán 4. 17. Önnél
2 940 Ft

Összehasonlítás

Övcsat Dogtra 4500 Edge adókészülékhez

Raktáron, szerdán 4. 17. Önnél
4 485 Ft

Összehasonlítás

Beeper E-collar

Raktáron, szerdán 4. 17. Önnél
15 315 Ft

Összehasonlítás

Tömítőgyűrű (d-control professional, d-mute / light)

1 hét, csütörtökön 4. 25. Önnél
915 Ft

Összehasonlítás