Tápadagoló Healthy Pet Simply Feed

Speciális tápadagoló kutyáknak és macskáknak Healthy Simply Feed, a világhírű PetSafe márkától. A tápadagoló száraz és félszáraz tápanyag kiadagolására képes és napi akár 12 adagolásra állítható be. Házi kedvence pillanatokon belül felfalja a tápanyagot? A Healthy Simply Feed tápadagolónak ez sem jelent problémát. A készüléken aktiválható a lassú adagolási üzemmód, mely a tápanyagot az etetés során lassú tempóban adagolja ki.

85 105 Ft 70 335 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Tápadagoló Healthy Pet Simply Feed

Speciális tápadagoló kutyáknak és macskáknak Healthy Simply Feed, a világhírű PetSafe márkától. A tápadagoló száraz és félszáraz tápanyag kiadagolására képes és napi akár 12 adagolásra állítható be. Házi kedvence pillanatokon belül felfalja a tápanyagot? A Healthy Simply Feed tápadagolónak ez sem jelent problémát. A készüléken aktiválható a lassú adagolási üzemmód, mely a tápanyagot az etetés során lassú tempóban adagolja ki (15 percig tartó folyamatos adagolás). Az etetőtál rozsdamentes acélból készült, higiénikus és elmosható mosogatógépben is. A PetSafe tápadagoló segít rendszeresíteni házi kedvence étkezési szokásait, szabályozza súlyát és Önnek is szabad teret biztosít a mindennapi feladatok elvégzéséhez. A tápadagoló BPA mentes műanyagból és rozsdamentes acélból készült.

Flexibilis adagbeállítás - 1 bögre = kb 2,5 dcl. Minimális adag az etetéshez 30 ml / Maximális adag 946 ml/4 bögre. Az adagoló térfogata 24 bögre.

 

Funkciók:

 

  • Automatikus üzemmód macskáknak: 2 x 59 ml 8 és 17 órakor - a kért üzemmód állítható
  • Automatikus üzemmód kutyáknak: 2 x 473 ml 8 és 17 órakor - a kért üzemmód állítható
  • Lassan adagoló üzemmód (15 perc), hogy megakadályozzuk  a túlzottan gyors evést
  • Azonnali etetési üzemmód, várakozás nélkül
  • Az adagolás azonnali leállításának lehetősége (nem befolyásolja a beállított etetési programot)
  • 2 étkezési rend beállításának lehetősége: kutya + macska
  • Átlátszó fedél a tápmennyiség egyszerűbb ellenőrzéséhez

 

Alkalmas macskák, kis- és közepes testű kutyák számára! Nem használható nedves tápanyaggal és konzervekkel. A tápadagoló 4 D elemre működik, mely nem a csomag tartalma.

 
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.