Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Sleva 15% s kódem BAZ15

BAZÁR - PetCube Smart - okos kamera kutyáknak és macskáknak

A Petcube a legjobban értékelt interaktív smart kamera kutyák számára, mely lehetővé teszi számukra, hogy halljuk, lássuk, beszéljünk és játszunk házi kedvencünkkel távolról, okostelefonon keresztül. Folyamatosan kapcsolatban állhat négylábú barátjával és a beépített lézer segítségével távolról is játékra ösztönözheti.

További információk ›

Raktáron 1 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

80 625 Ft 66 634 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P8107
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
PetCube smart kamera pro psy a kočky
BAZÁR - PetCube…
80 625 Ft

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

Szeretné hallani és látni négylábú kedvencét, ha Ön nem tartózkodik otthon? Szeretné tudni mivel foglalkozik és hogyan viselkedik az Ön távollétében? Az intelligens technológia már a háziállatok életében is jelen van. A Petcube kamera kezelése nagyon egyszerű és okostelefonja segítségével folyamatosan tarthatja a kapcsolatot kutyájával vagy macskájával. Hallhatja, láthatja, beszélhet hozzá és játszhat is vele. Például ebédszünetben a munkahelyéről. Ma már ez egyáltalán nem sci-fi, hanem valóság.

 

 

PetCube Camera: Ellenőrzés, nevelés, biztonság

A Petcube kamera segítségével bármikor ellenőrizheti kutyusát vagy macskáját vagy játszhat vele lézersugár segítségével. Nem fogja többé furdalni a lelkiismerete, hogy egyedül kellett hagynia házi kedvencét. Okostelefonja segítségével bármikor megtekintheti, mi zajlik otthon és könnyedén, távolról is szórakoztathatja négylábú barátját. Nem fog szomorkodni Ön sem és kutyája sem.

Jelenleg a Petcube kamera a legnépszerűbb termék, mely lehetővé teszi a távkapcsolatot házi kedvencével. Könnyedén áttekintést kaphat arról, mi zajlik otthonában az Ön távollétében. Távolról dicsérheti vagy büntetheti kutyusát vagy macskáját, például ha rosszalkodik vagy nem kívánt tevékenységet végez (a kanapén heverészek, a szemetesben turkál...). Tapasztalt kutyatenyésztők szerint akkor kell büntetni a kutyát, ha rosszalkodik és nem pedig órákkal később. Okostelefonja segítségével bármikor meggyőződhet arról, hogy minden rendben van lakásában.

 

 

Legfőbb előnyök és funkciók:

  • Elegáns design. A Petcube kamera kellemesen beolvad környezetébe. Az egyszerű, időtlen és modern kialakításnak köszönhetően akár a nappaliban is elhelyezheti.
  • Kölcsönös kommunikáció. A beépített mikrofon segítségével kommunikálhat kutyájával vagy macskájával. Dicsérheti vagy büntetheti őket. Mielőtt hazaérne, győződjön meg arról, hogy minden rendben van otthonában.
  • Hang- és mozgásérzékelés. A kamera segítségével folyamatos megfigyelés alatt tarthatja házi kedvencét. A készülék hang- és mozgásérzékelővel rendelkezik, ezért ha valami szokatlan dolog történne otthonában, a készülék azonnal figyelmezteti Önt. Mindez megnyugtatja Önt és házi kedvence biztonságát is növeli.
  • Képminőség és széles látószög. A PetCube kamera valóban kifinomult és fejlett technológiát alkalmaz. Ezért élvezheti a kiváló minőségű képfelbontást - 720p-es HP minőségben, 138 °-os látószög mellett.
  • Kompatibilis iOS 8+ és Android 4.3+ rendszerrel. A PetCube kamera kompatibilis a mobiltelefonok leggyakrabban használt rendszerével.
  • Játék lézersugárral. A beépített lézernek köszönhetően, mely 100% -ig biztonságos, távolról is élvezheti a szórakozást kutyájával vagy macskájával.
  • 3x digitális zoom a maximális közelítéshez. Nagyon egyszerű - tekintse meg közelről, hogy mi zajlik otthonában. A Petcube kamera segítségével még jobban ráközelíthet házi kedvencére távollétében.
  • A videókat elmentheti a Felhőre (Cloud). Visszanézheti a vicces pillanatokat vagy megmutathatja ismerősének. Legfeljebb 30 napig férhet hozzá a videókhoz. Tehát a PetCube kamerával biztosan élvezni fogja a szórakozást. Nem csak élő közvetítésben.

 

 

 

Lézersugár

A PetCube kamera segítségével nem csupán figyelheti távolról házi kedvencét. Egyszerűen játszhatsz is vele. Szórakoztassa pl. az ebédszünet alatt. Határozottan értékelni fogják. Hogyan lehetséges? Használhatja a lézersugarat, mely felkelti a kutyus és a macska érdeklődését. A lézersugár segítségével bármikor és bárhonnan játszhatsz négylábú kedvencével. És amennyiben pillanatnyilag elfoglalt, aktiválhatja az automata játéküzemmódot is. Így folyamatosan gondoskodhat házi kedvence szórakoztatásáról és nem fogja furdalni a lelkiismerete, hogy esetleg elhanyagolná.

 

 

 

Hang- és mozgásérzékelés

Attól fél, hogy házi kedvence megszökne otthonról? Vagy attól fél, hogy ha tűz ütne ki lakásában, veszélybe kerülne házi kedvence? A PetCube kamera olyan eszköz, amely szó szerint mindről gondoskodik. Hang- és mozgásérzékelővel lett felszerelve, így biztos lehet abban, hogy kutyáját vagy macskáját semmilyen veszély nem fenyegeti. Ugyanakkor teljes áttekintést kap arról, mi zajlik lakásában. A készülék figyelmezteti Önt a fontos eseményekről. A háttérzajt kiszűri a készülék. Amennyiben a figyelmeztetések zavarnák pl. a munkahelyén, aktiválhatja a "Ne zavarj" üzemmódot.

 

 

 

Petcube App – távolról beszélhet a kutyával

Szomorú a kutyus, mivel egyedül maradt? Ön is szomorkodik? A kamera segítségével láthatja, hallhatja és beszélhet a kutyához, melynek köszönhetően garantáltan jobb kedve lesz Önnek és házi kedvencének is. A PetCube kamera Petcube App alkalmazással rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor beszélhessen a kutyájával.

 

 

 

 

 

 

Designos lakáskiegészítő

A Petcube kamera kiválóan beilleszkedik otthonába. Úgy lett megtervezve, hogy bárhol elhelyezhesse a lakásban. A csúszásgátló gumitalapzatnak köszönhetően elhelyezheti a polcon, az asztalon vagy egyéb vízszintes felületen. A Petcube kamera 3 színkombinációban kapható: ezüst, fekete vagy arany/rózsaszín.

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Egyéb bazár termékek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Sleva 15% s kódem BAZ15
Elektronický neviditelný plot pro psy Pet At School
Változatok (1)
Zánovn

BAZÁR - Pet at School

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
56 390 Ft

Összehasonlítás

Változatok (1)
Zánovn

BAZÁR - Patpet 690

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
37 000 Ft

Összehasonlítás

Sleva 15% s kódem BAZ15
Változatok (1)
Lehce

BAZÁR - D.T. Systems R.A.P.T. 1400

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
122 635 Ft

Összehasonlítás

Akce
Sleva 15% s kódem BAZ15
Változatok (1)
Zánovn

BAZÁR - Dogtrace d‑fence 1001 vezeték nélkül

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
61 240 Ft

Összehasonlítás

Sleva 15% s kódem BAZ15
Neviditelný plot Canifugue MIX
Változatok (3)
Lehce Rozbal Zánovn

BAZÁR - Canifugue MIX elektromos láthatatlan kutyakerítés

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
82 245 Ft

Összehasonlítás

Ultrazvukový protištěkací obojek PetSafe
Változatok (1)
Rozbal

BAZAR - PetSafe ultrazvukový obojek

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
15 995 Ft

Összehasonlítás

Változatok (1)
Zánovn

BAZÁR - Dogtrace d-mute

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
27 305 Ft

Összehasonlítás

Változatok (1)
Lehce

BAZÁR - ANIMO - aktivitás monitor

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
25 690 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek

Sleva 15% s kódem BAZ15
PetCube smart kamera pro psy a kočky
Változatok (1)
Lehce

BAZÁR - PetCube Smart - okos kamera kutyáknak és macskáknak

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
80 625 Ft

Összehasonlítás