BAZÁR - PetCube Smart - okos kamera kutyáknak és macskáknak

Sleva 15% s kódem BAZ15

A Petcube a legjobban értékelt interaktív smart kamera kutyák számára, mely lehetővé teszi számukra, hogy halljuk, lássuk, beszéljünk és játszunk házi kedvencünkkel távolról, okostelefonon keresztül. Folyamatosan kapcsolatban állhat négylábú barátjával és a beépített lézer segítségével távolról is játékra ösztönözheti.

Výběr varianty produktu

83 795 Ft 69 250 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - PetCube Smart - okos kamera kutyáknak és macskáknak

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

Szeretné hallani és látni négylábú kedvencét, ha Ön nem tartózkodik otthon? Szeretné tudni mivel foglalkozik és hogyan viselkedik az Ön távollétében? Az intelligens technológia már a háziállatok életében is jelen van. A Petcube kamera kezelése nagyon egyszerű és okostelefonja segítségével folyamatosan tarthatja a kapcsolatot kutyájával vagy macskájával. Hallhatja, láthatja, beszélhet hozzá és játszhat is vele. Például ebédszünetben a munkahelyéről. Ma már ez egyáltalán nem sci-fi, hanem valóság.

 

 

PetCube Camera: Ellenőrzés, nevelés, biztonság

A Petcube kamera segítségével bármikor ellenőrizheti kutyusát vagy macskáját vagy játszhat vele lézersugár segítségével. Nem fogja többé furdalni a lelkiismerete, hogy egyedül kellett hagynia házi kedvencét. Okostelefonja segítségével bármikor megtekintheti, mi zajlik otthon és könnyedén, távolról is szórakoztathatja négylábú barátját. Nem fog szomorkodni Ön sem és kutyája sem.

Jelenleg a Petcube kamera a legnépszerűbb termék, mely lehetővé teszi a távkapcsolatot házi kedvencével. Könnyedén áttekintést kaphat arról, mi zajlik otthonában az Ön távollétében. Távolról dicsérheti vagy büntetheti kutyusát vagy macskáját, például ha rosszalkodik vagy nem kívánt tevékenységet végez (a kanapén heverészek, a szemetesben turkál...). Tapasztalt kutyatenyésztők szerint akkor kell büntetni a kutyát, ha rosszalkodik és nem pedig órákkal később. Okostelefonja segítségével bármikor meggyőződhet arról, hogy minden rendben van lakásában.

 

 

Legfőbb előnyök és funkciók:

  • Elegáns design. A Petcube kamera kellemesen beolvad környezetébe. Az egyszerű, időtlen és modern kialakításnak köszönhetően akár a nappaliban is elhelyezheti.
  • Kölcsönös kommunikáció. A beépített mikrofon segítségével kommunikálhat kutyájával vagy macskájával. Dicsérheti vagy büntetheti őket. Mielőtt hazaérne, győződjön meg arról, hogy minden rendben van otthonában.
  • Hang- és mozgásérzékelés. A kamera segítségével folyamatos megfigyelés alatt tarthatja házi kedvencét. A készülék hang- és mozgásérzékelővel rendelkezik, ezért ha valami szokatlan dolog történne otthonában, a készülék azonnal figyelmezteti Önt. Mindez megnyugtatja Önt és házi kedvence biztonságát is növeli.
  • Képminőség és széles látószög. A PetCube kamera valóban kifinomult és fejlett technológiát alkalmaz. Ezért élvezheti a kiváló minőségű képfelbontást - 720p-es HP minőségben, 138 °-os látószög mellett.
  • Kompatibilis iOS 8+ és Android 4.3+ rendszerrel. A PetCube kamera kompatibilis a mobiltelefonok leggyakrabban használt rendszerével.
  • Játék lézersugárral. A beépített lézernek köszönhetően, mely 100% -ig biztonságos, távolról is élvezheti a szórakozást kutyájával vagy macskájával.
  • 3x digitális zoom a maximális közelítéshez. Nagyon egyszerű - tekintse meg közelről, hogy mi zajlik otthonában. A Petcube kamera segítségével még jobban ráközelíthet házi kedvencére távollétében.
  • A videókat elmentheti a Felhőre (Cloud). Visszanézheti a vicces pillanatokat vagy megmutathatja ismerősének. Legfeljebb 30 napig férhet hozzá a videókhoz. Tehát a PetCube kamerával biztosan élvezni fogja a szórakozást. Nem csak élő közvetítésben.

 

 

 

Lézersugár

A PetCube kamera segítségével nem csupán figyelheti távolról házi kedvencét. Egyszerűen játszhatsz is vele. Szórakoztassa pl. az ebédszünet alatt. Határozottan értékelni fogják. Hogyan lehetséges? Használhatja a lézersugarat, mely felkelti a kutyus és a macska érdeklődését. A lézersugár segítségével bármikor és bárhonnan játszhatsz négylábú kedvencével. És amennyiben pillanatnyilag elfoglalt, aktiválhatja az automata játéküzemmódot is. Így folyamatosan gondoskodhat házi kedvence szórakoztatásáról és nem fogja furdalni a lelkiismerete, hogy esetleg elhanyagolná.

 

 

 

Hang- és mozgásérzékelés

Attól fél, hogy házi kedvence megszökne otthonról? Vagy attól fél, hogy ha tűz ütne ki lakásában, veszélybe kerülne házi kedvence? A PetCube kamera olyan eszköz, amely szó szerint mindről gondoskodik. Hang- és mozgásérzékelővel lett felszerelve, így biztos lehet abban, hogy kutyáját vagy macskáját semmilyen veszély nem fenyegeti. Ugyanakkor teljes áttekintést kap arról, mi zajlik lakásában. A készülék figyelmezteti Önt a fontos eseményekről. A háttérzajt kiszűri a készülék. Amennyiben a figyelmeztetések zavarnák pl. a munkahelyén, aktiválhatja a "Ne zavarj" üzemmódot.

 

 

 

Petcube App – távolról beszélhet a kutyával

Szomorú a kutyus, mivel egyedül maradt? Ön is szomorkodik? A kamera segítségével láthatja, hallhatja és beszélhet a kutyához, melynek köszönhetően garantáltan jobb kedve lesz Önnek és házi kedvencének is. A PetCube kamera Petcube App alkalmazással rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor beszélhessen a kutyájával.

 

 

 

 

 

 

Designos lakáskiegészítő

A Petcube kamera kiválóan beilleszkedik otthonába. Úgy lett megtervezve, hogy bárhol elhelyezhesse a lakásban. A csúszásgátló gumitalapzatnak köszönhetően elhelyezheti a polcon, az asztalon vagy egyéb vízszintes felületen. A Petcube kamera 3 színkombinációban kapható: ezüst, fekete vagy arany/rózsaszín.

 

 

 
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.