Základna Canifugue 2015
Základna Canifugue 2015

BAZÁR - Alapegység Canifugue 2015

Sleva 15% s kódem BAZ15

Alapegység CANIFUGUE 2015 elektromos kerítéshez.

Výběr varianty produktu


Další varianty:
BAZÁR - Alapegység Canifugue 2015 Raktáron ks 583 515 Ft Alapegység Canifugue Small / Canifugue 2015 Raktáron 1 ks 852 030 Ft
37 345 Ft 30 865 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - Alapegység Canifugue 2015

Alapegység CANIFUGUE 2015 elektromos kerítéshez.

Kompatibilis az alábbi vevőkészülékekkel:

  • CANIFUGUE 
  • PET AT SCHOOL
  • CANIFUGUE MIX
  • CANIFUGUE PRODoplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.